Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduku samo bod

Carrillo: Zakazao sam ja, a onda i igrači. Kopić: Neću odstupit od svoje ideje!

Hajduk - Slaven
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
09.04.2017.
u 09:11

Poslije Intera smo imali nekakav plan, ali ga nismo sproveli, tvrdi trener Hajduka.

Tradicija u ogledima Hajduka i Slavena Belupa na Poljudu nastavljena je i jučer. U neobičnom ozračju, bez gledatelja, Splićani su remizirali s Koprivničancima (1:1). Podsjetimo, Splićani su odrađivali HNS-ovu kaznu zbog utrčavanja navijača na utakmici s Rijekom.

Spretni Ohandza

Opet je Franck Ohandza bio strijelac za bijele. Obrana Slavena Belupa bila je prespora u 66. minuti, a vratar Blažević neoprezan. Bilo je to dovoljno Ohandzi da pospremi loptu u praznu mrežu.

Gosti su do vrijednog boda došli u 73. minuti kada je s bijele točke siguran bio Ivanovski.

Statistika kaže da Slaven Belupo nikada nije slavio na Poljudu. Čak 29 utakmica gostovali su na Poljudu, a samo šest puta su uspjeli remizirati.

Belupo je na Poljudu, prije jučerašnjeg, zadnji bod izvukao u kolovozu 2015. godine.

Hajdukov trener Joan Carrillo nije bio zadovoljan.

- Jako smo loše igrali. Ne samo što su igrači bili loši, nezadovoljan sam i sa sobom. Poslije Intera smo imali nekakav plan, ali ga nismo sproveli. Nismo išli naprijed, prvi sam zakazao ja. Možda je sve to bilo zato što sam utakmicu shvatio na jedan drugi način. Vjerojatno sam htio da se momčad više otvori, što nismo uspjeli, htjeli smo više imati posjed lopte. I dalje vjerujem našim igračima. Onda kada pruže lošu utakmicu, ja sam glavni krivac. Kad se igra loše, loše se igra, počevši od mene - istaknuo je Španjolac.

Stoti službeni nastup u bijelom dresu upisao je Nikola Vlašić u prvenstvenom dvoboju sa Slavenom Belupom. Nikola je s 19 godina i 186 dana kao najmlađi igrač u povijesti kluba stigao do stotog nastupa u natjecateljskim utakmicama, a na jučerašnjoj utakmici ponio je i kapetansku vrpcu. Nažalost po njega, svoj jubilej neće pamtiti i po upisanoj pobjedi.

A dugo će Melnjak žaliti za situacijom iz 52. minute kada je sam izašao pred Stipicu, opalio lijevom nogom iskosa, no vratar Hajduka je obranio njegov udarac...

Kopić: Zaslužili smo bod

- Po prikazanom smo zaslužili bod. Iz super situacija ne realiziramo šansu, a protivnik čim pukne uđe u gol. Ja od svoje ideje neću odstupiti i igrat ćemo svoj nogomet na bilo kojem stadionu u Hrvatskoj - kazao je gostujući trener Željko Kopić.

>>Veliki derbi bez pobjednika: Soudani fenomenalnim škaricama šokirao Rijeku na Rujevici!

Komentara 2

SL
slivnevode
11:18 09.04.2017.

Dalmacija ovo nije zaslužila! Nekad mi je Hajduk bio "sve"! Godinama su se blamirali i klub i navijači. Sve sam im opraštao ali njihov odnos i kao kluba i kao publike prema dici iz Dalmacije kod kojih nisu prepoznali talentnt pa su ih kasnije pljuvali i gađali upaljačima, jer su se drznuli sreću tražiti i uspjeti u Dinamu i drugim klubovima, takav odnos im nikad više neću oprostiti! Ovo sve im se događa samo zato što su krivo radili! Ali oni neće priznati svoju krivnju! Naći će se neki upaljač koji će kazniti "krivca"! Pozdrav svim istinskim Torcidašima koji godinama upozoravaju na negativnosti u radu svih uprava!

DU
Deleted user
13:09 09.04.2017.

A di je članak o utakmici Hajduk-Slaven? Ni Indiana Jones ga nebi našao. Da su pobjedili, 3 dana bi bio prvi članak u sport rubrici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije