Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piše o globo

Brazilci fascinirani sjajnim Hrvatom: 'Pušenje cigareta ne utječe na rušenje rekorda'

Foto: Marcelo Brozović Instagram
1/100
07.12.2022.
u 11:05

Hrvatski maratonac Marcelo Brozović neizostavan je dio hrvatske momčadi i važan Dalićev dut

Marcelo Brozović pravi je maratonac i 'radilica' u sredini veznog reda vatrenih i milanskog Intera. Simone Inzaghi smatra Broza ključnim igračem slavnog talijanskog kluba, dok Zlatko Dalić također ne može zamisliti ekipu bez ovog sjajnog veznjaka. Brazilski mediji uoči utakmice uglavnom pišu kako je Brazil ogroman favorit i već gledaju razmišljaju u tome tko će biti idući protivnik carioca. O Hrvatskoj pišu s poštovanjem, ali ne posvećuju previše pažnje našoj ekipi.

>> Specijalna SP emisija: 'Svijet se jutros divi Hrvatskoj, tu šansu sad ne smijemo propustiti. Dalić sad mora mijenjati, jedan igrač je adut za Brazil'

Brazilski portal O Globo izbacio je jedan kratki tekst o Marcelu Brozoviću gdje je spomenuo i njegove pušačke navike te kako svejedno obara rekorde u pretrčanim kilometrima. Hrvatski veznjak je protiv Japana pretrčao 16.7 kilometara, čime je za 400 metara poboljšao vlastiti rekord iz utakmice s Engleskom u polufinala prošlog svjetskog prvenstva u Rusiji.

 

 

- Brozović je popravio vlastiti rekord iako vrijedi naglasiti da su obje utakmice trajale 120 minuta. Ono što je zanimljivo je da je Brozović pušač i da je nekoliko puta uhvaćen kako puši. Osim toga, objavio je i fotografiju iz Interove svlačionice na kojoj puši cigaretu nakon osvajanja talijanskoga kupa - pišu Brazilci i dodaju:

- U komentarima ga je bivši suigrač Radja Nainggolan pitao: 'Ti pušiš?', a Brozović mu je odgovorio: 'Povremeno.' Nije mu to prvi put. Nakon ispadanja s Eura prošle godine uhvaćen je kako u dućanu kupuje cigarete, a na Instagramu je objavio i fotografiju na kojoj puši shishu.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije