Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA PRIČA

FOTO Brazilska zvijezda posvetila Modriću prekrasnu objavu uoči četvrtfinala SP-a

Real Madrid vs. Paris Saint-Germain in the Champions League
Juan Carlos Rojas
07.12.2022.
u 10:31

Modrić i Rodrygo zabavljaju se internom šalom u svlačionici Reala

Hrvatska i Brazil u petak od 16 sati igraju četvrtfinalnu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Bolji iz tog ogleda ide u polufinalu na boljeg iz dvoboja Argentine i Nizozemske. Vatreni idu po novi senzacionalni rezultat, do sada smo sve prepreke uspješno preskočili, a sada je na redu ona najteža. Sjajni Brazil ima zaista fantastičan napad, ali i nešto slabiji vezni red, tu smo svakako u prednosti, ali napadači moraju smisliti kako će nadmudriti vrsnog čuvara mreže Alissona

>> Specijalna SP emisija: Suze i lom u redakciji Večernjeg lista: Plačem zbog Livakovića! Znate li vi što ovo sad znači?

Brazilski reprezentativac Rodrygo Goes i suigrač našeg Luke Modrića u Realu uputio je na društvenim mrežama lijepu poruku svom klupskom kolegi, hrvatskom kapetanu Luki Modriću, uoči okršaja Brazila i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. 

Objavio je Rodrygo fotografiju na kojoj se grli s Modrićem, a u opisu je kratko napisao: "Vidimo se, tata." Modrić mu je brzo odgovorio, ostavivši mu u komentar emotikon srca.

– Po dolasku u Real mnogo mi je pomogao Modrić s kojim imam odnos kakav je između oca i sina. I ne samo to, moj otac ima 37 godina, a kada je to doznao Luka, našalio se sa mnom i rekao mi: "Bolje ti je da me poštuješ s obzirom na to da sam dovoljno star da ti budem otac." Od tada ja njega zovem tata, a on mene sine – rekao je Rodrygo jednom prilikom.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

PR
prajdali100
11:42 07.12.2022.

Trebamo odigrati hrabro pa što bude.Bitno je da se ne obrukamo i nećemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije