Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON RASKIDA UGOVORA

Bivša zvijezda Osijeka potpisala za novi klub.: Tamo će imati važnu ulogu

Slaven Belupo i Osijek sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.02.2024.
u 21:23

Sivasspor je trenutačno na 10. mjestu turske lige s 30 bodova, a u vodstvu su Fenerbahče i Galatasaray sa 63 boda. Tablica prve turske lige vrlo je zgusnuta, a od Europe klub iz Sivasa dijeli tek sedam bodova

Hrvatski nogometaš Mijo Caktaš (31) potpisao je ugovor za Sivasspor, objavio je turski prvoligaš. Caktaš je u Sivasspor stigao iz Osijeka s kojim je prošlog tjedna sporazumno raskinuo ugovor nakon što je u dresu "Bijelo-plavima" igrao od srpnja 2021.

U 70 nastupa za Osijek zabio je 24 gola uz četiri asistencije, a Caktaš je ukupno u HNL-u zabio 101 gol. Za Sivasspor je potpisao ugovor na 1.5 godinu.

GALERIJA  Dinamo dominantno svladao Goricu (2:0). Baturina i Špikić zabili za slavlje na Maksimiru

Slaven Belupo i Osijek sastali se u 30. kolu SuperSport HNL-a
1/49

Tijekom karijere je igrao i za splitski Hajduk, Dugopolje, Rubin Kazan i Damac. U karijeri je ukupno odigrao 385 utakmica, postigavši 130 golova.  Sivasspor je trenutačno na 10. mjestu turske lige s 30 bodova, a u vodstvu su Fenerbahče i Galatasaray sa 63 boda.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, tablica turskoga prvenstva je zgusnuta. Od četvrtoplasiranog Trabzonspora, čija pozicija vodi u europske utakmice, to jest Konferencijsku ligu dijeli ih svega sedam bodova. Stoga, Caktaš je vjerojatno doveden kako bi pojačao konkurenciju u napadačkom dijelu momčadi i doprinio ostvarenju europskih snova.

VIDEO Jezivo svjedočanstvo beogradskog navijača: 'U Zagrebu smo htjeli prebiti Dražena, imali smo plan'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije