Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO NA MAKSIMIR

VIDEO Dinamo predstavio novog desnog beka! Preuzeo je Drmićev broj 18

Ronaël Pierre-Gabriel Dinamo
Foto: GNK Dinamo
1/3
07.02.2024.
u 18:58

Put je Ronaela Pierre-Gabriela (25) vodio od Saint-Etiena, preko Monaca, Mainza, Bresta, Strasbourga i Espanyola, sve do Maksimira i svlačionice zagrebačkog Dinama

Dinamo je predstavio novog desnog beka, 25-godišnjeg Ronaela Pierre-Gabriela. Stigao je iz Nantesa bez odštete. Po svome dolasku preuzeo je broj 18 koji je do sada pripadao ozlijeđenom Josipu Drmiću. Iskusni Švicarac je ugovorom vezan za Dinamo, ali s nastupanjem za hrvatskog prvaka očigledno je završio. 

Svoju igračku karijeru započeo je u Saint-Etienneu. Zatim je 2018. otišao u Monaco za šest milijuna eura. Put ga je zatim odveo u Mainz, ali tamo se nije uspio nametnuti treneru kao regularni igrač. Stoga je puno vremena proveo na posudbama u Brestu, Strasbourgu i Espanyolu.

GALERIJA Dinamo dominantno svladao Goricu (2:0). Baturina i Špikić zabili za slavlje na Maksimiru

Ronaël Pierre-Gabriel Dinamo
1/49

Pierre-Gabriel je u Zagreb stigao još jutros kako bi prošao liječničke preglede. Ovoga puta očito je sve prošlo u redu, a Francuz je potpisao ugovor. Premda dolazi kako bi konkurirao za spomenutu poziciju desnog beka, riječ je o igraču koji može igrati i na lijevoj strani obrane te obje stoperske pozicije.

VEZANI ČLANCI:

"Od prošloga je ljeta bio član Nantesa za kojeg je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 12 ligaških utakmica. U elitnom razredu francuskog nogometa ukupno je upisao 124 nastupa, a svojedobno je zaigrao i za juniorsku i mladu reprezentaciju tricolora", navodi se na službenim stranicama Dinama.

"Želim se zahvaliti klubu i svima koji su bili uključeni u realizaciju ovog transfera. Znam da je Dinamo neprikosnoven u hrvatskom nogometu, kao i to da se radi o etabliranom i respektabilnom europskom klubu. Naravno, samo lijepe riječi su stigle i od Maxa i Kevina. Siguran sam da ću se uz njih brzo prilagoditi i uklopiti u momčad. Navijačima poručujem da ću dati sve od sebe kako bih opravdao ukazano povjerenje i nadam se da ću s Dinamom ostvariti mnogo zapaženih uspjeha", rekao je Pierre-Gabriel.

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
19:05 07.02.2024.

Koga vi mazete? Imali ste odlicnu ekipu i rasprodali ste sve kaj je valjalo. Ovakve zakrpe vode u ligu za bedaka

EJ
ejStef
05:58 08.02.2024.

Ajde da vidimo i to, uvijek se možemo nadati onom - i ćorava kokoš zrno ubode. Mada po svemu ovome do sada izgleda da je to još jedan igrač za klupu iliti zakrpa... Pogledajte sve igrače koji su dovedeni - većina grije klupu, igraju samo oni za koje nema alternative. Pa i taj Kaneko se proslavio golom Lokomotivi, a ukupni učinak mu je usporediv sa Špikićem, čak nešto i lošiji... Nevjerojatno koliko loš posao s transferima je napravljen i na ljeto i na zimu, pa da je uprava na plaći Hajduka sumnjam da bi mogla toliko loše raditi kao ova.

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
23:33 07.02.2024.

Ronael, bienvenue à Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije