Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bilić: Villa je sjajan dečko i genijalan igrač

Mate Bilić
Antonio Bronić/VLM
12.02.2010.
u 14:38

U subotu će utakmicu 22. kola španjolske Primere odigrati Sporting i Valencia u Gijonu. Za La Nuevu Espanu je utakmicu najavio hrvatski nogometaš Mate Bilić.

Hrvatski bi reprezentativac mogao biti jedna od glavnih prijetnji Valenciji, baš kao nedavno kada je u Gijon došla Barcelona, ali tada je Mate Bilić promašio dvije izgledne prilike.

Ovog će se puta nadmetati i s velikim prijateljem Davidom Villom, koji predvodi suparnika Valenciju, a ove je sezone postigao 15 pogodaka i drugi je strijelac prvenstva.

- Upoznao sam se s Villom i otad smo prilično vezani. Ne mogu reći da smo nerazdvojni, ali dobro se slažemo. Sjajan je dečko i genijalan napadač. Njega se moramo paziti, ali bojim se da ponekad nije dovoljno ni to što ga dobro paziš. Jednostavno je strašan u suparničkom šesnaestercu i zna kako kazniti suparnika - rekao je Bilić i nastavio:

- No, nije samo Villa opasan. Cijeli prednji red igrača je opasan. Od Pabla Hernandeza i Banege do Mate i Ville. Bit će to naš novi veliki test.

Valencia je trenutačno na trećem mjestu ljestvice sa 42 boda, a Sporting je 13. s osamnaest bodova manje.

Komentara 3

OB
-obrisani-
15:27 12.02.2010.

Villa je sjajan dečko i genijalan igrač. Ali ima jedan deficit da je Španac što znači da če biti na ljeto pod stresom, naponom i mukama na World Cupu..Da je Hrvat na ljeto bi odmarao i sada onako opušteno i spokojno šutirao po golu za svoj klub.

DO
domingo1981
20:14 12.02.2010.

Janezu, pa stvarno si uporan... ako ti je nas izostanak sa SPa toliko zasrecijo onda me je te u dusu zao... ja stvarno obozavam repku i hrvatsku i sve ali se ne sekiram koliko si se ti raspolozio... to je meni dokazda nemas druge u zivotu nego se obradovati tudjoj nesreci ili tuzi... nista ne preostaje nego reci: uzivaj iducih 180 dana do SPa jel vise neces imati razlog za veselje. a za nasu repku se nemoras brinuti, vracamo se za EP 2012 u punoj snazi a ti ces moliti da ne zavrsite na zadnjem mjestu u kvalifikacijskoj skupini iza italije, srbije itd...

LU
luena
21:49 12.02.2010.

Stajerac... uporan si ko p\'roliv...njega se covjek rjesi...Rjesit cemo se i tebe...poslije SP-a neces baljezgat..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije