Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK u pragu

Bijeli izgubili od Slavije, igralo se do 
75. minute a onda su utrčali navijači...

Maglica
Tino Juric/PIXSELL
07.09.2014.
u 09:11

Hajduk je uživao u dva dana boravka u Pragu. Cijela momčad bila je u pivnici "Kod Fleka", u kojoj je 1911. godine Hajduk osnovan, pozorno su saslušali predvanje o tim danima, koji su zorno prikazani u kultnoj seriji Miljenka Smoje "Velo misto".

Hajduk i Slavija nisu do kraja odigrali svoj prijateljski susret u Pragu, pri vodstvu od 2:0 za domaćine, utakmica je prekinuta u 75. minuti. Naime, u teren su zajednički utrčali navijači Slavije, koji su slavili 50. godina svog postojanja, i Hajduka i na travnjaku počeli slavlje pjevanjem klupskih pjesama. Naravno, nije to bilo planirano, ali utakmica je ionako upriličena zbog rođendana "Odbora Pratel", kako se naziva Slavijina navijačka skupina. Uostalom, prvo poluvrijeme je trajalo 50 minuta. Nisu navijači dugo ostali na travnjaku, ubrzo se slavlje nastavilo na tribinama, ali brojni predmeti su se našli na travnjaku. Utakmica je, dogovorom oba trenera, završena, a igrači su otišli u svlačionice. Za Hajduk su igrali Stipica, Mikanović, Maloča, Milović, Jozinović, Bradarić, Anđelković, Mezga, Milevski, Maglica i Gotal, a s klupe su ušli Bašić, Caktaš i Bencun.

Hajdukov trener Igor Tudor nije bio pretjerano zadovoljan onim što je prikazala njegova momčad.

- Nismo ni očekivali da ćemo biti svježi, naporno smo trenirali ovaj tjedan, a bili smo i bez šest standardnih igrača. No, očekivao sam više od igrača koji su dobili prigodu. Vrlo mali broj igrača me zadovoljio - rekao je Tudor.

Inače, Hajduk je uživao u dva dana boravka u Pragu. Cijela momčad bila je u pivnici "Kod Fleka", u kojoj je 1911. godine Hajduk osnovan, pozorno su saslušali predvanje o tim danima, koji su zorno prikazani u kultnoj seriji Miljenka Smoje "Velo misto". Navijači, njih više od tisuću, pohodili su glavni grad Češke, bili su to svojevrsni dani Hajduka u Pragu.

>> Hajduk navijačima prodaje dijelove starog travnjaka

Ključne riječi

Komentara 6

NO
Nordovest
10:01 07.09.2014.

Hajduk se išao pokloniti crvenoj zvjezdi na Slavijinom dresu. U prošlosti znam tri gotovo jednaka logotipa sa največim mogućim crvenim zvjezdama . Hajduk, Slavija i Tvornica ulja zvijezda. Slavija je svoju zvijezdu zadržala ( iako u manjem obliku) pa je partijska organizacija drugarice Branke partizanke išla pozdraviti taj simbol s neskrivenim oduševljenjem i nostalgijom. Drugarice Branka, pa zvijezda nije zabranjen simbol, slobodno ti to vratiš na dres Hajduka.

DU
Deleted user
17:54 07.09.2014.

Stari Dinamovci se sječaju grba Dinama sa malim "d" i petokrakom pokraj i tek '70.tih je došao hrvatski grb. No, svi ti koji takve komentare pišu su provokatori sa raznih strana i ne treba obračati pažnju na to.

SO
sonce
20:09 07.09.2014.

Bit će veslelo kat UEFA iztavi račun. Stvarno moraš biti jadan kad slaviš poraze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije