Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kik-boks

Armusu u Benkovcu pet medalja, ali nijedna zlatna

Boksačke rukavice
Foto: DPA/Pixsell
09.05.2018.
u 00:23

U velikoj konkurenciji naši borci uspjeli su osvojiti tri srebrne medalje, a osvojili su ih Goran Banović, Leonarda Lončar i Maria Tara Ćibarić. Ali i dvije brončane koje su osvojili Matija Mađerić i Nikola Josipović - rekao je Ivica Ivić

U Benkovcu je održano prvenstvo Hrvatske u kik-boksu. Zagrebački klub Armus nastupio je na državnom prvenstvu sa šest boraca.

– U velikoj konkurenciji naši borci uspjeli su osvojiti tri srebrne medalje, a osvojili su ih Goran Banović, Leonarda Lončar i Maria Tara Ćibarić. Ali i dvije brončane koje su osvojili Matija Mađerić i Nikola Josipović. Za klub je još nastupio Ivan Kučić kojemu je za par bodova izmakla medalja iz ruku - rekao je trener Ivica Ivić i dodao:

- Usprkos velikom radu i trudu naših trenera i boraca ovaj put nismo, nažalost, uspjeli osvojiti ono po što smo došli na to natjecanje, a to su titule naslova prvaka, ali to nam je još jedna dodatna motivacija da i dalje budemo uporni i da dajemo sve od sebe na treninzima i nadamo se da će naši borci na sljedećem natjecanju imati više sreće da dođu do titula za koje vrijedno treniraju. Hvala još jednom svima na velikoj podršci. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije