Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC izazov

Miočić ima novog izazivača: bivša NFL zvijezda želi u kavez sa Stipom

Greg Hardy i Stipe Miočić
Foto: Screenshot/Igor Kralj/Pixsell
1/6
05.05.2018.
u 10:27

Bio je jedan od najboljih obrambenih igrača NFL momčadi Carolina Panthersa, no optužbe za obiteljsko nasilje rezultirale su time da mu njegova momčad nije ponudila novi ugovor

Bivša kontroverzna NFL zvijezda, 30-godišnji Greg Hardy, na korak je od dolaska u UFC. Dogovorio je nastup u showu Dana White’s Tuesday Contender Series, nakon čega bi mogao završiti u najelitnijoj svjetskoj promociji, a već razmišlja o možebitnoj borbi protiv Stipe Miočića, piše Fightsite.

Bio je jedan od najboljih obrambenih igrača NFL momčadi Carolina Panthersa, no optužbe za obiteljsko nasilje rezultirale su time da mu njegova momčad nije ponudila novi ugovor. Pokušao je sreću pronaći u MMA-u, gdje je do sada nastupio tri puta i svaki put je slavio. Tako je došao poziv za UFC-ov ljetni show.

Greg Hardy i Stipe Miočić
1/15

- Trenutačno sam iznad oblaka jer ovo je prilika kojoj sam se nadao i za koju sam trenirao. Nisam mogao biti sretniji kad je došao poziv za nastup - otkrio je ovaj borac, nakon čega se malo okrenuo i na svoje ambicije u UFC-u. Iste još uvijek nije član, no dobar nastup bi mu to vrlo lako mogao osigurati, posebno zato što je teškaš:

- Moj je cilj doći i pokazati koliko mogu, doći i ostati. Svakako je cilj dodatno popraviti svoj trening i postati najbolji na svijetu. Ne mogu dočekati svoju priliku. Dati ću sve od sebe da izborim UFC ugovor, a onda idemo korak po korak.

Čim se pojavila vijest o njegovom idućem angažmanu, javio se Derrick Lewis, koji je rekao da bi volio obračunati se sa zlostavljačem žena, aludirajući na njega. Hardy je rekao kako bi bio spreman boriti se protiv Lewisa, no to bi bio samo dio puta prema njegovom krajnjem cilju.

- Moja borba snova je naravno Stipe Miočić. I završila bi s podignutom rukom Grega Hardya - kaže bivša NFL zvijezda.

Ovaj borac do sada se iskazao izuzetnom snagom i brzinom, posebno za jednog 194 centimetra visokog borca, no u borilačkim vještinama još uvijek malo kaska. Ipak, do showa se ima dovoljno vremena pripremiti i onda uskočiti u UFC-ovu tešku kategoriju. Njoj je svakako potrebno svježih imena.

Komentara 1

Avatar UHROAP
UHROAP
18:50 05.05.2018.

svi bi preko danicinog kreveta do borbe! mislim da bi trebao ipak malo krv i znoj pustit da dobijes tu cast.. dana uzet odostrazno i odmah cim dana prdne evo borbe?! moze u snovima ili na playki.. nek si kupi ufc i bori protiv Kralja UFC-a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije