Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I on želi nagradu

Antoine Griezmann ponovo kritizirao Fifu

Antoine Griezmann
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.09.2018.
u 07:00

Među kandidatima za Fifinu nagradu "The Best" nalaze se portugalski napadač Cristiano Ronaldo, egipatski napadač Mohamed Salah, te kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić

Napadač francuske nogometne reprezentacije i Atletico Madrida Antoine Griezmann ponovo je kritizirao Međunarodnu nogometnu federaciju jer se ne nalazi u užem izboru kandidat za nogometaša godine.

Među kandidatima za Fifinu nagradu "The Best" nalaze se portugalski napadač Cristiano Ronaldo, egipatski napadač Mohamed Salah, te kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Antoine Griezmann
1/7

.- Francuska je svjetski prvak, odradili smo sjajan posao na SP-u, a to je natjecanje pod Fifinom kapom i netko od francuskih igrača trebao je biti među kandidatima - kazao je Griezmann dodavši:

- To smo trebali biti N'Golo Kante, Kylian Mbappé, Raphael Varane ili ja - kazao je Griezmann u razgovoru za AS.

Griezmann je dodao kako vjeruje da je na razini Cristiana Ronalda, Neymara ili Lionela Messija dodavši kako se nada da će na koncu dobiti prestižnu "Zlatnu loptu" koju dodjeljuje France Football.

- Imam još tri mjeseca tijekom kojih moram naporno raditi da bi osvojio Zlatnu loptu, za koju svakako mislim da ja važnija od nagrade Fife - poručio je francuski napadač koji je u 2018. godini s Francuskom osvojio naslov svjetskog prvaka, dok je u dresu Atletico Madrida osvojio Europsku ligu, te europski Superkup.

>> Pogledajte razgovor s fotoreporterom kojem su vatreni promijenili život

Komentara 5

DI
didajoza
08:21 18.09.2018.

Griezmann je obični prevarant i folirant.Cijeli svijet je vidio kako je prevario suca, još bi trebao biti kažnjen lako je biti svjetski prvak uz pomoć suca!

DU
Deleted user
08:42 18.09.2018.

Ono što su prikazali francuzi na prvenstvu je bio antinogomet.

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
11:16 18.09.2018.

Možda bi ipak Pitana trebao dobiti nagradu . Ipak je on bio “zvijezda “ finala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije