Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava ljepotica

Znate li tko je ova slatkica? Njezini hitovi danas ne silaze s top lista

Foto: Instagram screenshot
1/7
13.06.2019.
u 14:13

Rođena je u Londonu, ali je albanskog porijekla. Naime, Dua Lipa je samo jedna od članova svoje obitelji koji se bave glazbom.

Proslavljena hitovima "One kiss" i "IDGAF" 24-godišnja Dua Lipa ostvarila je snažni glazbeni proboj na svjetskoj sceni. Iako je njezina karijera lansirana tek 2017. godine, mlada dama već broji dva Grammyja i dvije Brit Awards nagrade.

Prije nego što je počela pjevati  pohađala je Sylvija Young Theatre School, a 2006. se preselila na Kosovo gdje je njezin otac dobio posao. Kad je imala 14 godina počela je objavljivati vlastite obrade pjesama na Youtubeu od Pink i Nelly Furtado, a s 15 godina se ponovno preselila u London kako bi ganjala glazbenu karijeru. Tada je nastavila školovanje u Sylvia Young teatru, a paralelno je radila i kao model za online kataloge ASOS-a. Između ostalog bila je i hostesa u meksičkom restoranu La Bodega Negra u četvrti Soho, a 2013. je bila u TV reklami za "The X Factor".

Iza nje su velike suradnje s 'hit-makerima' Sean Paulom, Martinom Garrixom, Calvinom Harrisom, Mark Ronsonom i Diplom. Njezino ime na albanskom znači "ljubav" i jednom prilikom je izjavila da se kao djevojčica htjela zvati Hannah, Sarah ili Ella.  Njezina sestra Rina  je već uspjela lansirati modnu liniju, iako ima samo 18 godina!

Cijela kolekcija imat će 30 komada odjeće i inspirirano se njezinim osobnim stilom, ispričala je za Vogue.

Nedavno je prekinula vezu od 18 mjeseci s 31-godišnjim chefom Isaacom Carewom. Inače su bili zajedno od 2013. do 2017. , ali su se pomirili u siječnju 2018. nakon što je Dua prekinula s Paulom Kleinom.

Pogledajte koji brakovi u showbizzu nisu dugo potrajali.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:53 13.06.2019.

Prica se da ce imati koncert u Beogradu povodom srpskog priznanja Kosovske samostalnosti.

Avatar VinkoL
VinkoL
16:23 13.06.2019.

Joj gospon novinar, kak bu vas gazda našpotal kaj pišete o curici iz Kosova. Pod hitno mam 4-5 članaka o Milevi, Surdulici... i ne zaboravite Džokovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije