Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na telegramu

Zelenski se javio uoči Eurovizije, objavio video: 'Podržimo Ukrajinu'

Boris Johnson i Volodimir Zelenski održali su iznenadni sastanak u Kijevu
Foto: ABACA/ABACA
1/6
14.05.2022.
u 21:21

Predstavnici Ukrajine su sastav Kalush Orchestra. Jedni su od favorita ovogodišnjeg izbora za pjesmu Eurovizije u polufinalu u kojem se natjecala i Mia Dimšić izveli su pjesmu 'Stefania' na ukrajinskom jeziku i izazvali goleme ovacije publike.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski na Telegramu je objavio video podrške bendu Kalush koji na Euroviziji predstavlja Ukrajinu. Ukrajinci su ove godine najveći favoriti za pobjedu i cijelo vrijeme kotiraju visoko na kladionicama. 

'Uskoro će na Euroviziji cijeli kontinet i cijeli svijet čuti naš jezik i našu riječ. Vjerujem da će ta riječ biti pobjeda. Europo, glasujte za Kalush, koji nastupaju pod rednim brojem 12. Podržimo naše sunarodnjake. Podržimo Ukrajinu' kazao je Zelenski u videu. 

 

Podsjetimo, predstavnici Ukrajine su sastav Kalush Orchestra. Jedni od favorita ovogodišnjeg izbora za pjesmu Eurovizije u polufinalu u kojem se natjecala i Mia Dimšić izveli su pjesmu 'Stefania' na ukrajinskom jeziku i izazvali goleme ovacije publike. Tijekom cijelog nastupa publika je bila na nogama, a gromoglasnim pljeskom na kraju izvedbe odali su počast Ukrajini. 

Podsjetimo, u finale su se druge večeri Eurovizije plasirali: Srbija, Belgija, Češka, Azerbajdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska i Rumunjska. Ovim zemljama u večerašnjem nastupu pridružit će se i Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska, kao i ''velika petorka'' koju čine: Njemačka, Španjolska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija i Francuska.

VIDEO Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije