Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zdravko Čolić kreće na hrvatsku turneju sljedeće godine!

Zdravko Čolić
Foto: Promo
1/8
16.12.2019.
u 12:12

Priliku za uživanje u ovom trosatnom spektaklu će imati i publika u Hrvatskoj, a prvi nastup je zakazan 18. srpnja u suradnji s Festivalom Opatija na Ljetnoj pozornici.

''Čija je ono zvijezda, ljepša nego danica, ono je moja zvijezda, što mi, što mi leži kraj srca…“ tako pjeva Zdravko Čolić o svojoj zvijezdi, a za nas je on najveća zvijezda koja je čak šest puta rasprodala beogradsku Stark Arenu i jedini je izvođač u regiji kojemu je to prošlo za rukom.

Priliku za uživanje u ovom trosatnom spektaklu će imati i publika u Hrvatskoj, a prvi nastup je zakazan 18. srpnja u suradnji s Festivalom Opatija na Ljetnoj pozornici.

Foto: Arena Hospitality Group

Savršeni omjer bezvremenskih klasika i odlične sinergije glazbenika s publikom bit će popraćeni njegovim najvećim hitovima kao što su: „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima“, „Ti si mi u krvi“, „Merak mi je“ i mnogi drugi. Zdravko Čolić je samih početaka svoje glazbene karijere bio vrlo uspješan i njegovi nastupi su bili popraćeni velikim brojem obožavatelja, rušio je rekorde puneći dvorane, a čini se da se tradicija i nastavila.

Uz hrpu ovacija, praćen pozitivnom vibrom svoje publike, ovim koncertima Zdravko Čolić je još jednom opravdao status i simbol miljenika kako ženske, tako i muške publike.

Foto: Arena Hospitality Group

Njegove nastupe sve više prate i mlađe generacije jer osim specifične boje glasa koja ga prati, njegov šarm i pozitivna energija kojom zrači je nešto što privlači ogroman broj publike koja hrli na njegove koncerte.

A upravo rasprodane dvorane pokazuju koliki je interes i potražnja za njegovim koncertima. Sljedeći nastupi u Stark Areni rezervirani za 13., 14., 27. i 28. prosinac već su odavno rasprodani.

Ulaznice za ovaj spektakl u Opatiji OD DANAS su u prodaji, a možete je osigurati preko sustava Eventima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije