Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naljutila sve

Zbog Snježane Mehun kasnio ukrcaj na trajekt i putnici nisu bili sretni

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
17.08.2018.
u 13:01

Putnici tvrde kako se poduzetnici ispraznio akumulator i automobili se nisu mogli ukrcati na trajekt dok se taj problem nije riješio. Mehun kaže da se automobil nije dao otključati i da nije kriva za kašnjenje.

Velike probleme Snježani Mehun, ali i putnicima trajekta na kojem se vozila, stvorio je njen Hummer, pišu 24 sata.

Putnici koji su se vozili  na trajektu s Paga ispričali su im kako je ukrcavanje s trajekta kasnilo jer se ispraznio akumulator na automobilu poduzetnice i članovi  posade od putnika su tražili pomoć i kablove kojima bi pokrenuli automobil.

Ukrcaj je kasnio 15-ak minuta dok se nije sredila situacija s akumulatorom. Poduzetnica drukčije objašnjava događaj.

– Sa svojom obitelji bila sam na hodočašću na Pagu. Nakon što sam zaključala svoj automobil, više ga nisam mogla otključati i to je bio jedini problem. Zahvaljujući organiziranoj posadi i mojoj obitelji problem smo uspjeli riješiti za deset minuta. Trajekt zbog mene nije kasnio s obzirom na to da nisu ukrcavali putnike ni dvadesetak minuta nakon incidenta – ispričala je Mehun.

VIDEO Hrvatice vole prirodan look

Ključne riječi

Komentara 69

PR
prajdali100
13:31 17.08.2018.

Unaprijed se ispričavam ali, tko je ova !!!!? Nikad čuo.

TH
thu
13:57 17.08.2018.

Razmažena, raskvašena babetina, ajd bok...

Avatar Trpimir
Trpimir
13:47 17.08.2018.

Ajme sta je gadna koja seljoberska glava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije