Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
batkid bez nastupa

Slavni glumac bijesan odjurio s probe za Oscara i uništio san bolesnom dječaku

andrew garfield
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
1/6
06.03.2014.
u 15:47

Petogodišnji Miles Scott, koji se liječio od leukemije, trebao je nastupiti s glumcem Andrewom Garfieldom na dodjeli Oscara, no glumcu se nisu svidjele njegove rečenice

Petogodišnji Miles Scott u studenom prošle godine dospio je na naslovnice novina kao BatKid, dijete koje je spasilo Gotham City od zlikovaca. Bila je to akcija fondacije Make-A-Wish kojom su Milesu, oboljelom od leukemije, ispunili želju da na jedan dan uđe u cipele svog omiljenog heroja, Batmana.

Miles, koji se sada nalazi u remisiji, trebao je sudjelovati na svečanosti dodjele Oscara, no bez objašnjenja, u posljednji trenutak, njegov nastup je otkazan, tek dan prije same svečanosti.

Nakon montaže u kojoj su prikazani superheroji, glumac "Čudesnog Spidermana" Andrew Garfield, trebao je donijeti Milesa na pozornicu Dolby Theatra i imenovati ga "idućim superherojem svijeta".

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

No, navodno je Garfield usred probe odustao od nastupa jer mu se nisu svidjele rečenice koje je trebao izgovoriti.

– Odbio je slijediti scenarij. Izmislio je svoje rečenice. Producenti su smatrali kako te rečenice nisu primjerene. Garfield je pobjesnio i odjurio s pozornice. Miles i njegova obitelj bili su na probi i to ih je rastužilo. Zadnje što su htjeli je da vide Milesa razočaranog – ispričao je dobro obaviješten izvor.

Milesu je umjesto nastupa ponuđen izlet u Disneyland, što je dječak rado prihvatio.

– Ne znamo je li riječ bila o tome da nisu imali dovoljno vremena ili im se nešto u tom dijelu nije svidjelo. Iznenada je nastup otkazan pa nismo imali mnogo uvida u to što se zapravo dogodilo. Donekle je razočaravajuće, no ovakve stvari se događaju. Znam da stvari tako funkcioniraju. Pokušali smo da put bude najbolji što može biti i sinoć smo se vratili kući – rekla je BatKidova majka Natalie Scott.

– Zbog fluidne naravi prijenosa uživo, taj segment jednostavno nije odgovarao – izjavio glasnogovornik Akademije.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije