Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA FOTKU

Žanamari Perčić ponovno podiže temperaturu: Pozirala u bodiju, a pratitelji su samo gledali u odraz u zrcalu

Žanamari Perčić
Foto: Instagram
1/11
08.11.2021.
u 20:55

Žanamari je pozirala samo u sivom bodiju , dok se u odrazu u ogledalu vidjela i njena stražnjica. Pratitelji su se odmah bacili na posao te su joj pisali gomile komentara.

Pjevačica Žanamari Perčić na društvenim je meržama ponovno odlučila zagolicati maštu pratitelja.

Žanamari je pozirala samo u sivom bodiju , dok se u odrazu u ogledalu vidjela i njena stražnjica. Pratitelji su se odmah bacili na posao te su joj pisali gomile komentara. 

"Jako si seksi", "Srušit ćeš Instagram", "Predivna žena", "Krasna si", "Woow, mačko", "Goriš", samo su neki od njih, dok su drugi pisali kako su sretni što ima odraz u zrcalu. Slika je isto tako ubrzo skupila i više od sedam tisuća lajkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

 

Perčić već godinama oduševljava pratitelje na društvenim mrežama svojim atraktivnim fotkama, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda. 

"Kada mi netko postavi ovo pitanje. doista ne znam točan odgovor. Izgledam kako izgledam, nemam neki čarobni štapić. Pazim na sebe onoliko koliko mi to vrijeme dozvoljava, ne jedem dvije pizze za večeru, ne pijem, ne pušim… Al’ ne jedem ni najzdraviju hranu na svijetu. Ne funkcioniram bez kofeina, čokolade i glasne glazbe! Glazba me izvuče u trenucima kada mi padne energija. Baš sam jučer odradila vrhunski trening u teretani i to zahvaljujući glazbi koju sam raspalila na slušalicama. Preporuka, upalite si Disturbed ili Panteru za početak. Najbolji eliksir energije, a samim time i mladosti", kazala je pjevačica jednom prilikom. 

VIDEO Gledatelji bijesni na Bilmana zbog sinoćnjeg Supertalenta: "Neprofesionalan i bezobrazan, može ga biti sram"

Komentara 3

LE
LeonardoGoldman
21:18 08.11.2021.

Kliknuo sam na ovo samo da se odmorim od korona fasizma!

BO
bolnaistina
21:30 08.11.2021.

Kaj je to promocija, svoga tjela gospodar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije