Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjera joj svašta

Marijana Mikulić objavila poruke jedne pratiteljice koja nije birala riječi: Problem joj je i moje podrijetlo

Foto: Instagram screenshot
1/7
07.11.2021.
u 21:00

Na svom Instagram storyju podijelila je sadržaj poruka koje je dobila od jedne pratiteljice koja joj je već ranije prigovorila jer nosi jeans, a sada joj problem predstavlja Marijanino podrijetlo.

Društvene mreže postale su platforma na kojoj se mogu sklapati poslovi, promovirati proizvodi, upozoriti na probleme u društvu, organizirati humanitarne akcije i brojne druge pozitivne stvari, ali su istodobno postale mjesto na kojem je mnogo govora mržnje i osude. Srećom, na Instagramu i drugim mrežama postoji opcija blokiranja i prijave onih korisnika koji ne znaju pravila lijepog ponašanja i komunikacije, a upravo opciju ''blokiraj'' iskoristila je i glumica Marijana Mikulić nakon što je u svoj inbox od jedne korisnice dobila zaista ružnu poruku.

Na svom Instagram storyju podijelila je sadržaj poruka koje je dobila od jedne pratiteljice koja joj je već ranije prigovorila jer nosi jeans, a sada joj problem predstavlja Marijanino podrijetlo. U poruci je, između ostalog, napisala: "Koliko zagrebačke djece s Ekonomskog fakulteta može dobiti posao u državnim firmama? Naravno da ne može jer je sve rezervirano za vaše zemljake." U nastavku te poruke problem joj stvara i kako su se Marijana i njezin suprug upoznali.

Foto: Instagram

Glumica Marijana Mikulić na svom profilu na Instagramu dijeli i neke pojedinosti o privatnom životu pa je tako u nekoliko navrata pisala o poteškoćama u razvoju svog najmlađeg sina Jakova i htjela je samo kroz svoj primjer pomoći drugima i upozoriti na tromost sustava kada je potrebna pomoć djeci poput njezina sina. Takve objave zasmetale su i ovoj korisnici Instagrama koju je Marijana blokirala i prijavila Instagramu.

VIDEO Posrnule nogometne zvijezde: ovisnost, kocka i skandali stajali su ih ugleda i bogatstva

Ključne riječi

Komentara 15

KG
KG002
21:24 07.11.2021.

Kad prosipaš svoju intimu po bespućima interneta jer živiš od svojih pratitelja i sponzora koje reklamiraš, onda moraš biti spreman i pojest g**** jer eto nisu svi prijateljski nastrojeni. Nitko te ne žali Mare, javna si osoba, stisni zube, možda padne angažman u još nekoj bljutavoj hrvatskoj sapunici.

ČR
črnamatizemla
22:24 07.11.2021.

Tri generacije u Zagrebu? Ala koljenovića :). Gospodična koja je studirala ekonomiju iz udobnosti roditeljskog doma mogla je usput još nešto završiti, viši stupanje engleskog ili njemačkog, tečaj knjigovodstva, malo programiranja... dobila bi posao i bolji od poslova na koje skupina koja je gospođi mami trn u oku preko veze dovlači djecu poznanika i kumova u državne institucije. Doduše, i više bi se naradila... Ali ne kužim kaj hoće ta Marijana Mikulić, čemu javni profili i pratitelji? Želi li živjeti od glume ili influensanja? Ako je influensanje, hejteri ionako ne smetaju. Ako je PR glumice, nek se postavi kao diva, bez privatnih detalja. Ako je rendom piskaranje i druženje na mreži, onda ne treba prihvaćati nepoznate pratitelje. Tak ja to mislim...

ST
sttipe
21:34 07.11.2021.

Koliko sam uspija shvatit, netko joj je nekulturno napisao -istinu?? Pa nisu li ono, ubacili automehaničara iz Livna, za ministra gospodarstva??? 7-8 sela bez semafora, dalo je 2/3 saborskih zastupnika, ministara, inspektora, direktora, vlasnika jamljenih firmi, itd,itd..Sela nemaju ni 10 000 stanovnika. U njemačkoj ne bi mogli imat status malog grada. Cila Hercegovina ima stanovnika manje nego Šibenik, Dubrovnik, ili Kaštela. Koliko ljudi iz Dubrovnika znate s televizije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije