Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željni ljubavi i pažnje

Voditeljica 'Ljubav je na selu' otkriva detalje o novoj sezoni: Najdraže mi je kad me zaljubljeni farmer pozove na svadbu

Foto: RTL
1/11
07.05.2022.
u 19:15

- Ostala sam u kontaktu s nekim ljudima iz sezone, čestitamo si rođendane i blagdane, i drago mi je za reći da znam dobiti i pozivnice na svadbe, krštenja… To je baš lijepo - priznaje voditeljica.

Nova voditeljica RTL-ova showa “Ljubav je na selu” Anita Martinović prošle je sezone zamijenila mnogima omiljenu Marijanu Batinić, a to joj, kaže, nije bilo lako jer je Marijana “jedna i jedinstvena”. Ali, ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, Anita se itekako dobro snašla.

Anita je sada otkrila što misli o novoj sezoni. 

- Nova sezona bit će jako zanimljiva i uzbudljiva, farmeri su željni ljubavi i pažnje, i u skladu s tim, naravno, proživljavaju i doživljavaju svakakve anegdote u potrazi za onom pravom, dok su kandidatkinje jedno šaroliko i raznovrsno društvance različitih tipova žena što je cijelu ovu avanturu učinilo još veselijom - rekla je za RTL.hr i nastavila:

- Ne mogu baš puno otkrivati, ali biti će to jako zanimljivo pratiti. Imamo i ove sezone "ponavljačica" koje su s novim farmerima pokušale pronaći ljubav, a jesu li u tome napokon uspjele - e to ćete morati gledati!

Rekla je i da je ostala u kontaktu s nekim ljudima iz sezone. 

- Ostala sam u kontaktu s nekim ljudima iz sezone, čestitamo si rođendane i blagdane, i drago mi je za reći da znam dobiti i pozivnice na svadbe, krštenja… To je baš lijepo - priznaje voditeljica. 

Dodala je i da joj je najdraži dio vođenja showa 'Ljubav je na selu' kad je zaljubljeni farmer zove na svadbu.

- Najdraži dio svega ovoga je kad me veseo i zaljubljeni farmer nazove kako bi me pozvao na svadbu. Ljubav je najljepši pokretač i kad se tako stvari poslože - svi smo jako sretni i uzbuđeni jer imamo stvarnu potvrdu da radimo dobru stvar. A to je najveća nagrada - zaključila je.

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije