Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate se nje?

Vita Maslačak vraća se u 'Ljubav je na selu': Pun mi je kufer tipova koji pričaju o seksu

Foto: Duško jaramaz/Pixsell
1/6
07.02.2020.
u 11:10

Vita je u nekoliko navrata bila u ovom RTL-ovom showu u koji se sada opet vraća kako bi unijela nemir među ostale natjecateljice.

Vjerni obožavatelji RTL-ovog showa "Ljubav je na selu" dobro se sjećaju Vite Maslačak koje je u showu sudjelovala u nekoliko
navrata, a sada u 12. sezoni se opet vraća u show.

U ovoj sezoni odlučila se pojaviti pod pseudonimom Ivanka Milutinović i cilj joj je unijeti nemir među ostale kandidatkinje. U razgovoru za RTL rekla je kako njezina ljubav s 15 godina mlađim muškarcem za kojeg se planirala udati na kraju nije uspjela, ali otkrila je što traži kod muškaraca.

-U muškarcu tražim odvažnog i hrabrog partnera koji je posvećen vezi i stvarnosti koja jest i koji je spreman sve učiniti za mene, kao i ja za njega. Netko je rekao da su samo kipovi takvi, posebno oni od kamena, no ja u to ne vjerujem. Uglavnom nailazim na malaksale,  iscrpljene, anemične i malodušne tipove i sve me to jako tišti. Još češće na one arogantne i prgave, ili šute ili samo pričaju o seksu i svojoj nesreći. A toga mi je pun kufer. - rekla je ova diplomirana pravnica i likovna umjetnica. 

Za vjenčanje koje je planirala prije tri godine već je imala i vjenčanicu koju sada nosi kada ide u šetnju ili na kavu. 
-  Sad je već došlo vrijeme za neku novu, futurističkog tipa. Možda će biti crna reciklirana jer volim reciklažu i vrlo sam aktivistički raspoložena po tom pitanju.- kaže Vita.

Komentara 3

ZA
zac111
16:53 07.02.2020.

šipu im racku

HR
hrvoje367
11:44 07.02.2020.

shvati da se muškarcima sve vrti oko seksa.Ne žele muškarci biti bogati zbog bogatstva,već zbog sponzi koje bi poj....

ST
Stručnjak
11:32 07.02.2020.

opet ova, ne smijem reći što zbog kartona hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije