Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva promjena

Šprajc priča o novostima, a svi primjećuju samo njegov novi izgled

Foto: Instagram
1/11
01.02.2020.
u 17:40

Voditelj i urednik RTL Direkta na bolovanju je od kraja studenog kada je imao infarkt i od tada je drastično promijenio svoje navike.

Zoran Šprajc u studenom je imao infarkt i ugrađen mu je stent te je od tada na bolovanju, a na voditeljskoj poziciji u RTL Direktu zamijenila ga je Mojmira Pastorčić.

Nakon izlaska iz bolnice omiljeni televizijski voditelj odlučio je promijeniti stil života i malo više paziti na prehranu i zdravlje. U tom periodu se odmaknuo i od vijesti i medija, a danas kada je opet otvorio novine zaključio je kako se malo toga promijenilo u zadnja dva mjeseca.

- Nakon dva mjeseca ponovo kupim novine i nemrem vjerovati da u njima u slovo iste teme s kojima sam otišao na bolovanje. Opet neki genije "ne zna" ispuniti imovinsku karticu, još uvijek "nemati" znači imati bar tri stana, vikendicu, gliser i keš s kojim žena kupuje stanove djeci i druge tople ljudske priče... Al ok, evo na sreću vidim da ima i nekih novina, stiže nam koronavirus i tako... Uz takve vijesti čovjek nemre a da ne popije neš žestoko pa sam s dvokalorične radmanove mango-naranče morao prijeći na trokalorični citrus kako bih preživio sve te pošasti...- napisao je Šprajc.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Njegovi obožavatelji rekli su mu da se ne zamara previše vijestima i svi su primijetili kako je Šprajc dosta smršavio, a jedna kolegica s RTL-a pitala ga je hoće li ga uopće prepoznati kad se vrati na posao s novom linijom. Šprajc je očito odlučio voditi više računa o zdravlju i prehrani i rezultati se već vide. 

Ključne riječi

Komentara 64

ZO
zokanabelom
17:42 01.02.2020.

Toliko se promijenio da je sad isti Jovanović.

RI
rimac444
19:29 01.02.2020.

Drug jovanović zvani šprajc zaostalo je smeće srboslavije, kojemu je teško pala slobodna Hrvatska. a komunjarska bagra treba upravo takove kadrove

MI
milemiler
19:13 01.02.2020.

Nikome nemojmo želiti zlo, ali nemojmo ni zaboraviti imena i prezimena onih koji nevino pobijenu djecu iz Gračana javno nazivaju narodnim neprijateljima, te onih koji javno žale što nije pobijeno više Hrvata nakon WWII!!! I sve to rade nekažnjeno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije