Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Večernjakova ruža

Ponosni informativni duo Marija Miholjek i Saša Kopljar

Voditelji su primili nagradu za TV emisiju godine
18. ožujka 2018. u 15:15 1680 prikaza
Foto: Davor Puklavec/pixsell
Pogledajte galeriju 1/2

Večernjakova ruža za TV emisiju godine zasluženo je otišla ekipi Dnevnika Nove TV. Unatoč žestokoj konkurenciji koju su činili A-strana, Hrvatski velikani, Potraga i Stambeno pitanje, publika je za pobjednika odabrala najgledaniju informativnu emisiju u zemlji. Nagradu su preuzeli Marija Miholjek i Saša Kopljar.

Večernjakova ruža Laureati Ovo su dobitnici Večernjakovih ruža!

– Nadali smo se nagradi, ali ipak smo se jako iznenadili kada smo je i dobili. Sretni smo što smo pobijedili jer riječ je o vrlo jakoj kategoriji – iskreno je rekao Saša.

Saša i Marija pojavili su se na pozornici HNK kao prezenteri, a Marija se slaže da nagradu nisu očekivali.

– Hvala najljepša od srca, nismo mislili da ćemo se danas u dva navrata popeti na ovu pozornicu. Nismo je očekivali, ali nadali smo joj se. Imali smo ovu prezentersku ulogu pa smo se dosta koncentrirali na nju, tako da nismo baš očekivali nagradu – rekla je.

 

 

U listopadu davne 2005. godine gledatelji pred malim ekranima prvi su put imali priliku pogledati središnju informativnu emisiju Nove TV. Danas, 12 i pol godina poslije, Dnevnik Nove TV najgledanija je središnja informativna emisija u Hrvatskoj koja tu titulu uvjerljivo drži već osmu godinu zaredom. Marija i Saša ističu kako je za osvojenu nagradu zaslužna cijela ekipa koja svojim ustrajnim radom pridonosi stvaranju jedne takve kvalitetne emisije.

– Sretni smo i ponosni što smo dobili čast primiti ovu nagradu u ime svih kolega. Hvala svima njima. Divno je raditi s cijelom našom ekipom koja radi iza kamere i ispred kamere. Mnogo ih je bez kojih naš Dnevnik ne bi mogao biti to što jest. Puno je rada i truda iza ove emisije. Želim čestitati svima njima! – ponosno je rekla Marija.

1 / 34
Svečana dodjela Večernjakove ruže, medijskih nagrada za 2017

Koliko vole svoj posao, voditelji su dokazali rekavši da s užitkom dočekaju svaki radni dan.

– Svaki je dan drukčiji, uzbudljiv i dobar. Iznova se veselimo svakom radnom danu. Ne mogu izdvojiti nijedan poseban moment jer je uistinu svaki dan na Dnevniku dobar – rekao je Saša, a statua Ruže svoje će mjesto pronaći u njihovoj redakciji.

Dolazak poznatih na crveni tepih ispred HNK na dodjelu medijskih nagrada Večernjakova ruža za 2017. Mario Sedmak, Ursula Tolj HNK Glamurozni crveni tepih prije dodjele Večernjakove ruže Što su rekli dobitnici Mladen Kušec: Velika čast na kraju karijere PRIZNANJE ZA VODITELJICU Dobitnica Story fashion star nagrade je Nives Ivanišević
MILAN BANDIĆ
Krug života od nedjelje do nedjelje: To je dan kada je krenuo na studij, dan na koji je uhićen, dan kad je umro...
A1 Hrvatska
ČINE PRAVU STVAR
Oni su dokaz da je Solidarno naše Novo Normalno