Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl "Zagrli me"

U novom spotu Pravila igre plesalo je 60.000 obožavatelja

Pravila igre
Foto: Matea Smolčić
1/6
03.10.2016.
u 15:47

Nakon što su poharali top liste hitovima "Nebo na mojoj strani", "“Na ulazu”, “Okovano srce” i “Na tvojim usnama”, Pravila igre predstavljaju novi singl "Zagrli me". Radi se o snažnoj pjesmi, koja ujedno puno znači i samome bendu.

- Taj singl za nas ima poseban značaj jer je prva pjesma koju smo snimili u studiju Mire Buljana prije dvije godine kad smo započeli karijeru. Osim toga, volimo reći da je to pjesma zbog koje smo mi postali bend, pjesma koja nas je ujedinila i spojila. Čuvali smo je poprilično, drugo čekajući pravi trenutak, i eto, napokon je došao – rekao je bubnjar benda Goran Belošević.

U spotu je s dečkima pjevalo i plesalo 60.000 obožavatelja diljem regije jer su Pravila igre proteklih nekoliko mjeseci imali veliku turneju s Tonyjem Cetinskim. Dečki su kao predgrupa Cetinskom nastupali po svim najvećim dvoranama i Arenama u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Ljubljani, Beogradu i Novom Sadu.

 

- Stvarno bi bio grijeh ne snimiti video u takvom jednom ambijentu i to pred najboljom publikom na svijetu. Tonyu veliko hvala na pozivu i povjerenju - ističu iz Pravila igre.

Glazbu za pjesmu "Zagrli me" napravio je Miro Buljan, tekst potpisuje Sonja Buljan, a spot Dario Lepoglavec. Pravila igre, za koje mnogi kažu da su najbrže rastući bend na domaćoj glazbenoj sceni, čine Marko Kutlić (vokal), Goran Belošević (bubnjevi), Denis Dex Marijanović (bas) i Marko Belošević (klavijature). 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije