Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila video

Trudna Ella Dvornik doživjela prometnu nesreću

Ella Dvornik
Foto: Youtube
1/6
31.01.2020.
u 09:53

U videu je snimala kupnju novoga auta u društvu supruga Charlesa Pearcea. Prva nezgoda im se dogodila nakon samo nekoliko prijeđenih kilometara.

Blogerica Ella Dvornik objavila je novi video na YouTubeu u kojemu je fanovima otkrila da je imala prometnu nesreću na stanici za tehnički pregled. Srećom, nitko nije nastradao, ali Ella se našalila da je skoro rodila. 

U videu je snimala kupnju novoga auta u društvu supruga Charlesa Pearcea. Prva nezgoda im se dogodila nakon samo nekoliko prijeđenih kilometara. 

''Dok smo čekali na stanici za tehnički pregled, čovjek koji je izlazio s parkinga zabio se u naš novi auto. Sva sreća, sve smo riješili ljudski i bez ikakvih ispada. Nitko nije ozlijeđen, a ja sam skoro rodila'', pojasnila je Ella u videu.

 

Podsjetimo, blogerica je u prošlom videu svojim pratiteljima govorila o carskom rezu te kako se osjećala nakon poroda. Rekla je kako je zbog morfija i anestezije nakon poroda svako malo gubila svijest te da je pričala i gluposti.

– Imala sam osjećaj kao da ne mogu doći sebi, ali nisam osjećala bol. Na trenutak sam imala gubitak pamćenja, nisam se mogla sjetiti da sam  rodila i kada su mi donijeli Balie, pitala sam Charlesa zašto mi dovode tuđe dijete. On je odgovorio da je to Balie, a ja sam na to odgovorila; ali ovo je Azijatkinja. Sestra je bila cool i sigurno je i prije čula takve nebuloze. Pričala sam gluposti i pitala zašto tako plače i zašto je tako mala – ispričala je Ella u videu. Ožiljak nakon carskog reza joj se uopće ne vidi, kaže Ella. 

– Izgleda kao tanka roza crtica, nisko su mi to napravili i kao da nikada nisam ni rodila carskim. Ne bojim se ožiljka i to mi je najmanji problem – rekla je Ella. Dotaknula se i teme dojenja i ispričala je kako je nakon mjesec dana dojenja prešla na formulu i zbog toga je bila i na meti kritike. Ella će uskoro roditi svoje drugo dijete, a spol i ime još uvijek drži u tajnosti. 

Ključne riječi

Komentara 9

SA
Shariel Aron
10:42 31.01.2020.

Hoćemo što više tekstova o promašenim likovima sa završenom dopisnom školom,čija je jedina refernca za izvrsnost da su bekorisni za društvo u cjelini.

AB
amsterdam.buca
10:11 31.01.2020.

Bitno da je video objavila LoL skroz nebitna vijest

Avatar lasta mala
lasta mala
11:22 31.01.2020.

Koliko god su Dina volili,toliko nju je vole.Zanimljivo.I da...Ljubav se zove imenom tvojim.❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije