Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORILA O TRUDNOĆI

Ella Dvornik: 'Rekli su mi da se brzo spakiram, završila sam na hitnom carskom'

Foto: Screenshot
1/5
22.01.2020.
u 08:52

Kćerkicu Balie rodila je prije dvije godine, a beba je zbog stanja u kojemu se Ella nalazila uranila četiri tjedna.

Najpoznatija hrvatska influencerica Ella Dvornik sa svojim pratiteljima dijeli gotovo sve, a prije nekoliko dana objavila je kako će na svom YouTube kanalu objavljivati videozapise u kojima će pričati o svojoj trudnoći.

Tako će Ella u videima progovoriti o mnogim stvarima koje je proživjela tijekom svoje prve trudnoće s dvogodišnjom kćerkicom Balie, a o kojima prije nije govorila.

U prvoj epizodi serijala videa "Pričajmo o trudnoći" progovorila je o svojem prvom porodu koji i nije bio toliko bezbolan. 

Kćerkicu Balie rodila je prije dvije godine, a beba je zbog stanja u kojemu se Ella nalazila uranila četiri tjedna. 

Priznala je da je u 36. tjednu trudnoće dobila kolestazu i počela intenzivno povraćati. Kada je pomoć potražila kod svoje ginekologice, ona joj je savjetovala da se hitno spakira i dođe u bolnicu, a samo nekoliko dana kasnije počeo je inducirani porod.

– Nikako se nisam mogla otvoriti od pet do pola jedan. Onda su mi rekli da idem na hitan carski, prestravila sam se kad sam shvatila da će mi tu netko kopati po utrobi i da ću ja cijelo vrijeme biti budna. Kad su je izvadili, anesteziolog mi je dao nešto što je bilo kao da sam popušila pet jointa odjednom – ispričala je Ella.

Foto: Karmen Poznić

Iako je rođena nekoliko tjedana ranije, Balie je bila dosta razvijena beba i sve je prošlo u najboljem redu.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar future Gohan
future Gohan
09:39 22.01.2020.

Odličnu stvar koju imate, jest blokiraj, pa trolove i spam profile čovjek makne, i nikad više ih ne čita, ako ne otvore drugi profil, a kad biste kao google vijesti dali opciju sakri vijesti, recimo gdje se spominje dotična hentaj lizalica spozoruša koja ništa osim prezimena nema vrijedno spomena, e VL bi bio Top internet portal....

Avatar Mentat
Mentat
11:26 22.01.2020.

Poslije će se i ona žaliti kako netko zadire u njenu intimu.....

LE
Levanto
10:42 22.01.2020.

Po čemu je poznata ova? Da se dica ugledaju na nju. Smišljeni medijski terorizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije