Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže prinova

Odluka je pala! Ella i Charles odabrali ime za bebu i otkrili gdje traže novu kuću

Ella Dvornik
Foto: Instagram
1/6
25.01.2020.
u 15:01

Influencerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce odabrali su ime za prinovu koja im uskoro stiže.

Gotovo svakodnveno najpoznatija hrvatska influencerica Ella Dvornik dijeli detalje iz privatnog života sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Ona i suprug Charles iščekuju prinovu u ranom proljeću ove godine, a sada su se konačno odlučili za ime bebe.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Konačno smo se odlučili oko imena za bebu, oko auta koji ćemo kupiti idući tjedan, još samo da kuću riješimo i u miru mogu roditi - napisala je Ella, a zatim obavijestila pratitelje da su u potrazi za kućom u Istri.

Podsjetimo, Ella je kćerkicu Balie rodila je prije dvije godine, a beba je zbog stanja u kojemu se Ella nalazila uranila četiri tjedna. Priznala je da je u 36. tjednu trudnoće dobila kolestazu i počela intenzivno povraćati. Kada je pomoć potražila kod svoje ginekologice, ona joj je savjetovala da se hitno spakira i dođe u bolnicu, a samo nekoliko dana kasnije počeo je inducirani porod.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 – Nikako se nisam mogla otvoriti od pet do pola jedan. Onda su mi rekli da idem na hitan carski, prestravila sam se kad sam shvatila da će mi tu netko kopati po utrobi i da ću ja cijelo vrijeme biti budna. Kad su je izvadili, anesteziolog mi je dao nešto što je bilo kao da sam popušila pet jointa odjednom – ispričala je Ella. 

Iako je rođena nekoliko tjedana ranije, Balie je bila dosta razvijena beba i sve je prošlo u najboljem redu.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar krile11
krile11
15:29 25.01.2020.

Ne mogu dočekati da saznam ime djeteta

KU
Kuruza
16:23 25.01.2020.

A odakle pare? Poznato je da bas neke skole nisu zavrsene.

AE
a e
15:10 25.01.2020.

Dino ili Dina....Pa počasti oca,legendu....ben ti dedu Charlesa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije