Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kud puklo da puklo

Tomislav ostaje bez automobila i kartica, a Katarina napušta selo

Kud puklo da puklo
Foto: Promo
1/5
17.12.2014.
u 15:20

Kroz razgovor s Mirkom Katarina uviđa da ništa nije fer, a Damirovo i Denisovo djetinje ponašanje još više utvrde njenu odluku da ih ostavi obojicu i napusti selo

Krešo savjetuje Katarini da konačno riješi ljubavnu trakavicu. Povod je spavanje na stolici jer je Denis zauzeo njegov krevet. Napet je i zbog USKOK situacije (steže se obruč oko njega).

Damir se čudi da je Denis ostao. Dolazi do otvorene borbe, koja će trajati kroz cijelu epizodu. Rivalstvo koje sve oko njih dovodi do ludila.Milica je zatvorila 'financijsku pipu'. Tomislavu plijene automobil i gase mobitel. Ostaje bez kartica - to mu teško pada pa zamjera Kreši jer je braneći njega ostao bez svega. Ljiljana uči Zdenku svojim tajnama kuhinje. Zdenki to u početku teško pada, ali vidi da Ljiljana nema loše namjere. I ono još važnije, shvaća da je muči to što je sama.Kad to Zdenka podijeli s Milom, ovaj odmah zna što mu je činiti da Ljiljana ostane u selu - namjestit će joj StipuJosip i Diana računaju na novce od unuka za izgradnju kupaonice. Stvar se zakomplicira jer Tomislav više nema ni kune. Katarina odlazi Mirku po savjet. Kroz razgovor s njim uviđa da ništa nije fer, a Damirovo i Denisovo djetinje ponašanje još više utvrde njenu odluku da ih ostavi obojicu i napusti selo

Sveto i Barbara vrše pritisak na Dianu i Josipa da se vrate kući i ozakone svoju vezu.Malo blefiraju, malo mijenjaju brave na frizerskom salonu. Na kraju djeca stvarno popuste, ali glume kao da su dobili što su htjeli.Stipe pristaje izaći na spoj za dobrobit sela. Stipi je neugodno na spoju za četvero jer su izašli u krčmu kod AneKatarina odlazi bez pozdrava.

>>Tomislav se suprotstavlja Milici, a Katarina prijeti odlaskom iz sela

>>Damir i Katarina imaju prvu ljubavničku svađu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:14 18.12.2014.

kad vidim koji sve glumci glume u seriji, čovjek bi pomislio da se snimala u Šumadiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije