Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Teške riječi Ana-Paule o Borisovoj obitelji i njihovom ponašanju prema njoj

Foto: RTL
1/5
02.03.2019.
u 12:44

Ana-Paula je napustila show, a nakon što je otišla s Borisovog imanja priznala je što ju je sve smetalo tamo.

Otkako je došla na Borisovo imanje Ana-Paula, natjecateljica RTL-ovog showa "Ljubav je na selu", uglavnom je prigovarala i nije imala previše volje za obavljanje poslova na farmi. 

Često je komentirala i kako joj je Boris dosadan i živcira je, a takvo ponašanje Ana-Paule najviše je pogodilo Borisivog djeda i baku. Ana-Paula odlučila je zato da je vrijeme da napusti farmu i po nju je došla mama Senka. Za RTL ova sada bivša natjecateljica showa otkrila je kako joj  je bilo na farmi i zašto je odlučila otići i nije imala baš lijepe riječi za Borisovu obitelj.

- Njegova obitelj me htjela predstaviti kao negativnu osobu i nisu bili pošteni prema meni - tvrdi Ana-Paula. Kaže kako je nitko nije htio pohvaliti za njen rad, a ona je Borisu pomogla nositi sedla i pospremati. Prije nego je napustila imanje bila je gruba prema Borisu i sada žali zbog toga.

Na boravak svoje kćeri na Borisovom imanju osvrnula se i mama Senka. Kaže kako Boris nije za njenu kćer, a za njegovog djeda kaže kako želi  biti glavni u svemu.

- Djed ju je predstavio kao 'ova neće ništa raditi, ona je mala sponzoruša, ona se samo šminka', to ne znači da ona nije bila spremna i da ne bi mogla naučiti raditi i to me  je naljutilo - komentirala je Senka. 

Pogledajte video i upoznajte kandidate desete sezone showa "Ljubav je na selu"

 

Ključne riječi

Komentara 19

IB
Istina-boli
14:35 02.03.2019.

Dosadna,razmazena,bahata,a mama umisljena,jer taj Boris je OK decko,koji radi,cak mu je bilo zao sto se tako odnosila prema njemu,a njezina mama prica o njegovom djedi kao da je djed u necemu pogrijesio,a nije,bravo,djeda!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:36 02.03.2019.

mala je bahata i mrtvo puhalo kojem je IQ u razini broja cipela..... Trebalo ju je odmah izbaciti...

IM
Immanuell
15:13 02.03.2019.

Ne mora ni progovoriti, vidi joj se na faci da ne ostaje nikome dužna, da je zajedljiva, da odmah udara kontru i da je puna sebe, jednom riječi zaguljena i zaj...na. Bježi lega od te, ta će ti život otrovati. Takve žene trebaju ostati same, nisu za obitelj i točka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije