Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Hoće li pasti prvo vjenčanje u showu? Novopečeni par obznanio sretnu vijest

Foto: RTL
01.03.2019.
u 09:22

Njihovu ljubav podržala je i Ksenija koje je izjavila kako im daje Božji blagoslov.

Nakon brojnih prevrata u showu ''Ljubav je na selu'' uslijedilo je ono što su svi priželjkivali. U desetoj jubilarnoj sezoni rodila se, čini se, prava ljubav i to između Marka i Raseme.

Sretnu vijest novopečeni par priznao je nakon što je Marko iz showa izbacio Kseniju.  ''Nema se tko što ljutiti, ali Rasema je sa sela, bolje cijepa…'', započeo je Marko, a voditeljica Marijana je rekla da se nada kako Marko neće birati ženu po tome koja bolje cijepa drva.

''Ma ne, ali ona koja je sa sela ima veću prednost pred onom koja je iz grada'', objasnio je Marko te dodao da se dogodila ljubav. ''Žao mi je Ksenije, ali Rasema ostaje'', obznanio je Marko.

"Nakon romantičnog putovanja slijedi i vjenčanje", kazala je Marijana, na što se Marko nadovezao: "'Ja se nadam."

''Podržavam njih dvoje i dajem im Božji blagoslov'', rekla je Ksenija te prije nego što ih je pozdravila, dodala je da je pedantnija od Raseme i da nije ljubomorna. ''Ja sam presretan jer više nisam sam'' rekao je Marko Marijani, a Rasema ju je izljubila i zahvalila što, kako kaže, zbog nje više neće biti usamljena mjesecima u selu zatrpanom snijegom. ''Ja mislim da ćemo on i ja sto posto uspjeti'', rekla je nešto kasnije Rasema, prenosi RTL.hr.

Pogledajte i ostale kandidate showa Ljubav je na selu.

Ključne riječi

Komentara 3

AV
avim
10:55 01.03.2019.

Stari moj bolje ti je da se objesiš nego oženiti muslimanku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije