Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To smo čekali!

Ljubav je na selu: Victorija čistila štalu u štiklama, a Ružica se zgrozila

01.03.2019.
u 12:12

Natjecateljica showa "Ljubav je na selu" Victorija Memić (21) u top modnoj kombinaciji uputila se u štalu s kravama.

U štiklama, radnom kombinezonu i s prigodnom torbicom natjecateljica showa "Ljubav je na selu" Victorija Memić (21) zakoračila je u štalu kako bi je očistila.

– Na ovo smo čekali deset sezona – čišćenje štale u štiklama – rekla je voditeljica Marijana Batinić. 

U top modnoj kombinaciji uputila se u štalu s kravama tridesetjednogodišnjeg Jovana Karapandže iz Mlake Antinske pokraj Vinkovaca. Međutim, Ružica Lazarević (32), natjecateljica iz Zagreba koja ju je tamo dočekala, prekorila ju je odmah čim je ušla u štalu.

– Dobro Victoria, u štiklama si došla?! Nisi došla u grad! – rekla joj je uzrujano. Victorija se nije obazirala na njezine komentare jer ju je previše zanimalo kakav je bio poljubac između Ružice i Jovana.

– Prvo sam ga poljubila u obraz, ali su mi svi govorili da to nije dovoljno dobro. Onda sam ga poljubila u usta – otkrila je Ružica i dodala da joj se farmer jako sviđa.

 

 

 

Pogledajte video i saznajte sve o kandidatima 10. sezone showa 'Ljubav je na selu'.

Komentara 4

Avatar nekineki
nekineki
13:09 01.03.2019.

mislite VIKTOR je ČISTIO štalu u štiklama?

IL
ilijan
14:32 01.03.2019.

To je sve smeće

TH
thu
14:20 01.03.2019.

Ak ovaj još uvijek misli da je Viktorija žensko, onda jadna mu majka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije