Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velikodušna šefica

Svoje zaposlenike nagradila automobilima od pola mil. $

Katy Perry
Foto: Instagram
1/5
20.03.2014.
u 13:34

Katy Perry potrošila je pola milijuna dolara na električne automobile koje je poklonila svojim zaposlenicima

Katy Perry ovih se dana osjeća prilično velikodušno. Pjevačica je potrošila pola milijuna dolara na električne automobile koje je poklonila svojim zaposlenicima.

Perry zapošljava petero ljudi koje se brinu o njezinu rasporedu, a kupila im je automobile Fisker Karma. Riječ je o luksuznom električnom automobilu koji ispušta minimalnu količinu štetnih plinova u atmosferu.

– Riječ je o potpuno električnim luksuznim automobilima, a Katy mrzi smog u Los Angelesu. Potrošila je pola milijuna dolara, a sada joj je savjest čista – otkrio je jedan od njezinih prijatelja.

Ironično, njezin posljednji album "Prism" proglašen je opasnim za okoliš u Australiji zbog paketića sjemenki koje sadrži te bi mogao ugroziti tamošnju divljinu.

>>Katy Perry još jednim kičastim spotom razbjesnila muslimane!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 1

Avatar bosanac1951
bosanac1951
15:35 20.03.2014.

I ja bi takvu šeficu.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije