Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica ispitana

Susjedi Severinine majke: 'Sestra se derala po portunu, legla i stenjala sve dok nije došla hitna i skupila je'

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Privatni album
1/12
30.08.2022.
u 20:50

Sudjedi koji su svjedočili splitskoj drami dali su izjave za Slobodnu Dalmaciju te su kazali kako ih je sinoć probudilo "urlanje i udarci".

Vijest da je pjevačica Severina Vučković (50) privedena na zagrebačkom aerodromu danas oko podne odjeknula je Hrvatskom. Zagrebačka policija privela ju je na razgovor nakon što je splitska policija za njom raspisala potragu, a sve zbog neprimjerene prepirke koja se dogodila u splitskom domu majke poznate pjevačice, Ane Vučković u utorak oko jedan ujutro. 

Sudjedi koji su svjedočili splitskoj drami dali su izjave za Slobodnu Dalmaciju te su kazali kako ih je sinoć probudilo "urlanje i udarci". 

- Sinoć oko dva su nas probudili urlanje i udarci iz portuna. Nismo znali ni tko je ni što je, samo je vikala: "Ljudi, pomozite mi!". Zvali smo policajce, koji su nam poručili da su već zaprimili dojavu. Ali, iz nekog razloga, su tek jutros došli na mjesto događaja, išli od stana i ispitivali ljude što je bilo. Znači, moglo se dogoditi tko zna što, oni se ne bi udostojili pojaviti. Evo, ja se ježim od same pomisli na ovo. Pitajte ih, pitajte zašto nisu došli sinoć. A možda im je netko rekao da ne dođu... - upitao se jedan stanar, a drugi je rekao da je i njega probudila buka, nakon čega je izašao na balkon. A jedno dijete u zgradi je nastavilo plakati sat vremena nakon incidenta, očito snažno uznemireno onime što je čulo.

- Samo san uspio razaznati da se svađaju oko imovine. Ova je optuživala Sevu da joj ima dati ono šta je njeno. Onda je jedan taksi stao ispred zgrade i iz njega je izletjela neka plavuša. Utrčala je u portun i uskoro iz njega izašla s pjevačicom. Onda su uskočile u Sevin auto i odvezle se. Nakon toga je sestra nastavila još jače zapomagati i zvoniti na sva vrata u portunu. Derala se da će iskrvariti, a rekli su mi da je imala samo neku bezveznu malu ranu na ruci. To je trajalo punih 45 minuta. Onda je legla ispred portuna i stenjala da joj treba nekakva pumpica. Nekoliko stanara se okupilo oko nje, a došla je i gospođa Ana. Govorila je kćeri da ne radi scene pred svima i da je ne sramoti. Ova je samo ležala kao mrtvo tijelo, sve dok nije došla hitna i skupila je - govori drugi susjed.

Podsjetimo, gospođa Ana nam se javila nakon incidenta i kazala: - Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!. 

Prema izjavi sestre Marijane koju je dala splitskoj policiji, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prema sestri Marijani, žestoko hrvale i šamarale nakon čega je pjevačica otišla na svoju stranu, a njezina sestra u bolnicu.  No, prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

VIDEO>>Severinina odvjetnica: 'Ne radi se o tome da je ona nanijela ozljede sestri, već obrnuto'

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Darlboro2
Darlboro2
21:09 30.08.2022.

Očigledno obitelj koja je kompletno otišla u 3 pm

AL
altruist
22:03 30.08.2022.

Srpska posla.

Avatar Guy_Fawkes
Guy_Fawkes
04:09 31.08.2022.

Koliko članaka istovremeno o severini????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije