Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi potez

Nika Turković objavila fotografiju u toplesu, pratitelji: 'Sestro goriš!'

Nika Turković
Foto: Promo
1/11
30.08.2022.
u 20:02

Pjevačica, koja je velika obožavateljica tetovaža i ima ih nekoliko, na ovaj je način pokazala novu.

Pjevačica Nika Turković (27) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala samo u gaćicama s čipkom. Nika se kameri okrenula leđima te okrenula glavu, a ovom je fotografijom svojim pratiteljima htjela pokazati svoje tetovaže. Pjevačica, koja je velika obožavateljica tetovaža i ima ih nekoliko, na ovaj je način pokazala nove od njih. 

- Nove tetovaže i tigrove pruge - napisala je uz objavu, a obožavatelji su joj uputili brojne kompimente . "Zgodnić", "Sestro goriš", "Predivna si", poručili su joj.

Inače, Nika je nedavno objavila još jednu golišavu fotografiju, a radi se o fotki s plaže. Pjevačica je tada pozirala u bikiniju, a u komentarima joj se javio krtičar kojem je odgovorila. "Ma jel ti to imaš celutit?" upitao ju je, na što je ona odgovorila: "Da? Ajme super, to znači da sam žena". Nakon toga nije odustao, pa joj je još poručio i da ne pazi što jede. Sve to uznemirilo je Nikine obožavatelje, koji su mu zatim i sami odgovorili. Nika je prepisku podijelila u svojim pričama na Instagramu, gdje je dodala: "Žene svijeta, ujedinite se."

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Ključne riječi

Komentara 1

FO
forfun
22:08 30.08.2022.

Kad netko kaže toples onda bi se trebale vidjeti top stvari a tu se vide leđa Svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije