Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice pandemije

Šuput u nekoć najvećem turističkom središtu: Ono kad ne moraš čekat da se netko pomakne da imaš solo fotku.

10.01.2021.
u 08:00

Pjevačica je zbog posla otputovala u Italiju

Iako je u sedmom mjesecu trudnoće, Maja Šuput ovih je dana bila primorana zbog poslovnih obveza otputovati u Italiju, odakle se putem društvenih mreža javlja svojim obožavateljima. U posljednjoj objavi pozira u skupocjenom kaputu te s dizajnerskom torbicom marke Louis Vuitton i prestižnim Burberry šalom, a uz fotografiju se čak i našalila napisavši: Ono kad ne moraš čekat da se netko pomakne da imaš solo fotku.
Naime, iako se snimala u jednom od najposjećenijih turističkih središta, Firenzi, grad je gotovo prazan. Zbog strogih epidemioloških mjera, ali i velikog broja zaraženih i umrlih koje je Italija pretrpjela još ljetos, turista gotovo da i nema.
Maja će se, nakon obavljenih poslova, vratiti u Zagreb gdje ona i suprug Nenad pripremaju sve za dolazak prinove.
Trudnoću podnosi sjajno, no priznala je kako jedva čeka vidjeti njihovog dječaka.
- Trudnoća napreduje fenomenalno, samo da tako ostane. Nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno. Ako beba bude ovako dobra do kraja, onda će možda biti takva i kad se rodi, na Nenada, jer sigurna sam da je on bio mirnije dijete nego ja. Ja sam stvarno bila, tako mi bar kažu, baš pravi mali vrag. Vragolasti Denis u ženskom obliku. - rekla nam je nedavno Maja.

Ključne riječi

Komentara 12

ČS
Čuvaj se senjske ruke
10:36 10.01.2021.

Totalno nevažna.

DU
Deleted user
09:40 10.01.2021.

a koji je zapravo njen posal,osim kreveljenja ispred mikrofona i izgovaranja besmislica pred mikrofonom?aha,svakodnevno izvještavanje puka kaj je obukla,kak je s njenom trudnoćom,kak se osjeća,di je otputovala,kaj jede i slično.krasno je imat o sebi visoko mišljenje,ali kad to nema temelje,onda je groteskno i smiješno,zaglupljujuće i ogavno.

Avatar Jopa
Jopa
10:11 10.01.2021.

Što ona radi poslovno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije