Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Stanković otkrio tko mu je novi gost i zašto mu je zavidan: Toga se sjetio on, a ne ja

Aleksandar Stanković
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
02.02.2021.
u 14:25

Tema nove Stankovićeve emisije bit će ljubav, a ime novog gosta izazvalo je oduševljenje kod gledatelja.

Aleksandar Stanković najavio je na Facebook stranici svoje emisije "Nedjeljom u 2" tko mu je novi gost i otkrio na čemu mu zavidi.

"Zavidim ovom čovjeku što je došao na tako genijalnu ideju da obiđe svijet i u razgovoru sa 120 parova pokuša doznati što je to ljubav. Baš sam zavidan što se toga sjetio on, a ne ja! No dobro. Ujedno se i radujem što ću ga ugostiti u nedjelju i što ćemo sat vremena pričati o tome. Gost Davor Rostuhar. Samo ljubav! Aco Stanković", napisao je. Odabir Rostuhara za gosta izazvao je val oduševljenja kod gledatelja koji su u komentarima napisali:

"Jedva čekam, genijalac. Predobro! Jako zanimljiv lik i ovoj emisiji se baš veselim. Voljela bih ga sresti. Možda bi barem neki od tih parova bili glavni junaci mog ljubavnog romana. Uuu, bravo. Odličan gost i tema za rez od politike." 

Stankovićeva emisija dobila je nedavno i novu scenografiju. Ova promjena veliko je osvježenje nakon čak 13 godina, a to misle i pratitelji na društvenim mrežama, od kojih je njih čak 400 lajkalo fotku nove scenografije u prvih nekoliko minuta od objavljivanja. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
15:19 02.02.2021.

Počelo je svaki tjedan reklamiranje... gledanost pala, jel da.

PL
plutarh275
15:45 02.02.2021.

Tko je usadio ovo govno od čovika na HRT-u

ED
edvardl
15:27 02.02.2021.

Pogledati još ovu epizodu, onda trajno maknuti ovu ljevičarsku propagandu NU2, s hrvatske televizije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije