Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2

Stanković najavio novog gosta, dio gledatelja oduševljen, a neki negoduju: 'Molim vas, nemojte!'

Foto: HRT screenshot
1/7
27.10.2021.
u 16:08

Najava novog gosta u emisiji 'Nedjeljom u 2' i ovog je puta izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

Voditelj i urednik HRT-ove emisije 'Nedjeljom u 2' Aleksandar Stanković na službenoj stranici emisije najavio je gosta koji mu stiže ove nedjelje u emisiju, a to je pulmolog Saša Srića. 

"Srića, ili ne? Da, pulmolog Saša", napisao je Aleksandar uz Sašinu fotografiju. Najava gosta i ovog puta izazvala je lavinu komentara gledatelja koji su podijeljeni oko izbora gosta. 

Neki nisu krili svoje oduševljenje izborom gosta. "Ne propuštam sriću i inače u životu. Kad god mogu uhvatiti mjehuriće sriće, ja ih hvatam... Pa ću pogledati i Sriću, liječnik je kojeg cijenim", "Odličan gost, svaka čast", "Srića je odličan izbor i zna što govori, izvrstan je u svom poslu", "Podrška doktoru koji govori o temama koje su u okviru njegove struke. Čovjek ne izlazi iz tih okvira za razliku od drugih", "Super doktor i moj doktor! Spasio me dva puta", neki su od pozitivnih komentara.

No, i ovog puta našli su se oni koji nisu oduševljeni Stankovićevim odabirom. ""Prije nesrića", "To je malo prigodno da je baš on pred Dan mrtvih?", "Molim vas, nemojte", "Ovo je stvarno vrh. Pitam se je li možda prvi april, neka skrivena kamera", "Oh, ne! Ja to više ne mogu i neću slušati! Dajte mlade i poticajne ljude kao prije dva tjedna", "Užas. Nakon emisije Hrvatska će dobiti 20.000 novih antivaksera", "Ovoga ću preskočiti", "Odlično za ne pogledati", "Ova emisija je stvarno nisko pala", poručili su neki Stankoviću u komentarima. 

VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija

 

Komentara 12

Avatar Member berries
Member berries
19:40 27.10.2021.

Meni više izgleda kao nesrića

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:20 27.10.2021.

Da je za gosta izabrao sestricnu od bilo koga neki bi to pozdravili a neki ne. Vise mi clanak zvuci kao da su eto za tako kontroverznu osobu Stakovica uvijek neki za i neki protiv. Ali to vazi sa svaku osobu i ne umanje njegovo jugofilstvo i ekstremno antihrvatsko ljevicarenje.

BL
blekpanther
17:11 27.10.2021.

Upravo sam mislio počinit sucid, kad ono dođe vijest i odmah sam odustao, to se mora gledat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije