Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOGU JOJ OPROSTITI

Srbi napali svoju missicu zbog jedne fotografije: 'Karađorđe se okreće u grobu!'

Valentina Petrović
Foto: Instagram
1/2
27.10.2021.
u 14:30

Valentina se fotografirala s missicama Crne Gore, Kosova i Albanije, tako da rukama pokazuju znak dvoglavog orla, što je simbol Velike Albanije

U egipatskom gradu Sharm el-Sheikh održava se svjetski izbor za Miss Intercontinental, a predstavnica Srbije, 21-godišnja Valentina Petrović, jednim je potezom razljutila dio javnosti i medija u rodnoj zemlji. Valentina se fotografirala s missicama Crne Gore, Kosova i Albanije tako da rukama pokazuju znak dvoglavog orla, što je simbol Velike Albanije.

Srbi su na Twitteru i Instagramu osuli drvlje i kamenje na svoju missicu, jer je dvoglavi orao za njih najveća provokacija. Poručili su joj kako hitno treba vratiti doma te da se "Karađorđe okreće u grobu zbog nje". Nakon što je postala svjesna što je napravila, odmah se oglasila i srpska Miss na svom Instagram profilu.

 

"Želim se javno oglasiti u povodu slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije zbog zabave, pozvali su me da se fotografiram pa sam velikom brzinom stala pokraj djevojaka i djevojke su mi u euforičnoj brzini namjestile ruke i pokazale kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu namjeru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim se ispričati pripadnicima svog naroda, narodu s Kosova i Metohije, mojoj tvrtki, mojoj obitelji, koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku zbog tuđe loše namjere. Ja volim i bodrim svoju zemlju i njezine vrijednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu.

Jednostavno nisam razmišljala kada sam to napravila. Jako, jako mi je žao, zato osim duboke isprike, također sam donijela odluku da ću od organizatora tražiti dozvolu da napustim natjecanje i tim činom olakšam sebi trenutačni pritisak koji nosim. Baš se kajem, ali jednostavno se to nepromišljeno dogodilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Oprostite, nadam se da ćete me razumjeti", navela je Valentina Petrović.

Zanimljivo je da je iste noći kada su missice pozirale s dvoglavim orlom na Instagramu objavljena i fotografija na kojoj poziraju s tri prsta u zraku. Zbog toga su i albanski mediji napali svoju missicu. 

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

PE
Pericabad
14:58 27.10.2021.

Joj da te supljoglavke uopce znaju kaj pokazuju, imalo bi smisla. U jednom trenu se slikaju sa orlom, a u drugom sa 3 prsta. Napalit na to se moze samo netko tko ima mozga kao one

VI
vidum
19:33 27.10.2021.

Ja sam mislio da je problem ova fotografija sa plastičnim ustima.

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
19:10 27.10.2021.

Okrece se i ban Jelacic i Francek na nase kriminalce! Francek ko ventilator.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije