Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAŠA LOZAR

Moj novi zvuk mi baš odgovara i leži

Saša Lozar
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
21.03.2018.
u 08:37

Popularni pjevač postao je član žirija u TV showu “Tvoje lice zvuči poznato”, a upravo je izdao i novu pjesmu “Da” te uz nju prigodni videospot

Nakon velikog hita “Tajno”, glazbenik Saša Lozar objavio je novu pjesmu jednostavnog i simboličnog naziva “Da”, o čijem je značenju, kao i o angažmanu u novoj sezoni showa Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato”, razgovarao s nama za Večernji list.

Već ste najavili da će ovaj singl biti drukčiji. U kojem smislu? 

– Još s pjesmom “Tajno” izdavač Agapa i ja najavili smo novi smjer, i to prema klupskoj sceni. Novi zvuk mi odgovara i leži. Volim plesne stvari makar ih dosad nisam puno snimao, ali kao i u svemu trenutak i prilika se moraju dogoditi da bi nastalo nešto novo. Upravo se to dogodilo s Peggyjem i Shallom. Dobar, pozitivan “klik” pri kojem su svi naši glazbeni ukusi izišli na vidjelo, publika se rasplesala, ljeto je obilježila pjesma “Tajno”, a sad je vrijeme za “Da”.

Predstavili ste i videospot. Na kojim ste ga lokacijama snimali?

Lokacije je izabrala ekipa koja je radila spot, Filip Filković Philatz i Renata Lučić, a u pitanju su urbane i vizualno atraktivne lokacije u Zagrebu. Napuštene lokacije, pothodnici, Slavonska avenija...

Ponovno vas gledamo u showu “Tvoje lice zvuči poznato”, no ovaj put u ulozi člana žirija. Kako je naći se s druge strane? Tko se najviše istaknuo od kandidata?

Drago mi je da sam ponovno dio te zabave i mislim da se kao žiri nas četvero jako dobro slažemo. Ima tu podbadanja i zafrkancije, ali u tome i jest čar.

Ozbiljni smo kada to trebamo biti jer smo sami sve to prošli i dobro znamo što se traži od kandidata tako da je nama teško muljati.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
09:41 21.03.2018.

naslov"Moj novi zvuk mi baš odgovara i leži"..pročitate li vi naslov prije objave?..nezgrapno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije