Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u prošlost

Kedžo objavio fotku od prije 15 g. na kojoj su Saša Lozar, Natali Dizdar, Rafo...

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
05.02.2018.
u 17:30

Glazbenik se prisjetio početaka i vremena kada su svi bili sudionici glazbenog showa Story Super Nova.

Story Super Nova bio je prvi glazbeni show, a emitiran je 2003. godine te je otkrio brojne, danas poznate glazbenike.

Pobjednik prve sezone bio je Rafael Dropulić,  a sreću su u showu okušali i Damir Kedžo, Saša Lozar, Natali Dizdar, Ivana Radovniković, Nera Stipičević...

 

 

Svi oni su danas poznati i uspješni glazbenici, a kako je rasla i mijenjala se njihova glazbena karijera mijenjao se i njihov imidž. Najbolje to dočarava i fotografija koju je Damir Kedžo podijelio na Instagramu, a koja je nastala prije 15 godina, kada se snimao show.

Na fotografiji su svi gore spomenuti glazbenici, a obožavatelji su se dobro nasmijali i razveselili ovom Kedžinom povratku u prošlost, a u komentarima su neki napisali kako im je ova fotografija bila omiljeni poster na zidu dok su bili tinejdžeri. 

1/6

 

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije