Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važnost duhovnosti

Robert Kurbaša dizajnirao je krunice: Kršćanstvo je moj put

Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/3
22.02.2018.
u 18:15

Krunice su izrađene od kamene iz Međugorja, maslinovog drveta i od kamena s Brda ukazanja.

Glumca Roberta Kurbašu, kojeg je publika najbolje upoznala kroz uloge u sapunicama, priprema se za kandidaturu za ravnatelja Dramskog kazališta Gavella i predstavu o Zvonku Bušiću. 

Kurbaša je dao intervju za Gloriju u kojem je pričao o novim projektima i planovima te otkrio kako je krunica za njega poziv na duhovnost i kako je zajedno s umjetnikom iz Splita Feđom Aaronom Bučićem odlučio napraviti Isusovu i Gospinu krunicu.

Svoje krunice glumac i umjetnik predstavit će u petak 23. veljače u hotelu Palace. Krunice su izrađene od kamene iz Međugorja, maslinovog drveta i od kamena s Brda ukazanja.

- Zanimaju me i druge duhovnosti i prema njima sam otvoren, no ja prakticiram kršćanstvo i to je moj put. Nastojim redovito ići u crkvu i osjećam se kao prosječan i revan vjernik - rekao je Kurbaša. 

 

Ključne riječi

Komentara 12

MA
maziko
18:39 22.02.2018.

Svaka čast legendo.

KA
kacavenda
22:05 22.02.2018.

Bravo robi, bravo

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:25 23.02.2018.

evo ga jos jedan. Simona, Stoka, sad i Kurbasa. Jos samo nedostaje Severina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije