Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotka s Instagrama

Pogledajte kako su Minea, Rene i Tarik izgledali prije 15 godina

Minea
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
22.02.2018.
u 12:25

Pjevačica i voditeljica podijelila je na Instagramu fotku na kojoj je u društvu glumaca Tarika Filipovića i Renea Bitorajca.

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea na Instagramu je podijelila fotografiju koja je snimljena prije 15 godina i na kojoj je u društvu glumaca Renea Bitorajca i Tarika Filipovića.

 

 

Minea je s glumcima tada plovila obalom na brodu ljepote, a uz fotografiju je napisala: ''Zgodni sada, zgodni onda.'' Obožavatelji su Minei poručili da je ona najzgodnija na fotki.

U modi su tada bili neki drugi trendovi koji su nam danas pomalo i smiješni, a Minea, Tarik i Rene očito su ih pratili. 

Minea
1/9

Komentara 6

Avatar babas
babas
23:49 22.02.2018.

Tarik i Minea zgodni,Rene ružan!

Avatar jest
jest
12:51 22.02.2018.

Ma koga je uopće briga?!

KR
kruti198
13:04 22.02.2018.

kaj imam gledat, pa znam kak su izgledali!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije