Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALA NA SVOJ RAČUN

Mladen Grdović otkrio koji mu je najdraži grad i nasmijao sve

Mladen Grdović
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/6
22.02.2018.
u 11:24

Mladena je jedan prijatelj pitao: "Gospodine Grdoviću, koji je vaš najdraži grad?" Iskreni Mladen na trenutak se zamislio, a onda odgovorio: "Moj najdraži grad je Vinograd."

Popularni zadarski glazbenik Mladen Grdović često se voli našaliti na svoj račun, a to je dokazao i u posljednjem videu koji je objavljen na satiričnoj stranici "Di su pare?".

Mladena je jedan prijatelj pitao: "Gospodine Grdoviću, koji je vaš najdraži grad?" Iskreni Mladen na trenutak se zamislio, a onda odgovorio: "Moj najdraži grad je Vinograd."

Video je pregledan gotovo 300 tisuća puta, podijeljen je 3000 puta i dobio je 10 tisuća lajkova. Među brojnim komentarima najviše je onih koji su se iskreno nasmijali Mladenovoj šali, no bilo je i onih koji su ga kritizirali.

– Ocvali alkoholičar koji je zapeo u glavi srednjoškolca. Koliko god bio trenutačno smiješan, zapravo je čemeran za gledat ga... Svima je zabavno dok jednom ne sjedne pijan u auto i pregazi nekog. Žalost – napisao je jedan korisnik Facebooka, a mnogi su na to odgovorili kako je Mladen "ljudina, koja je dosad odradila puno humanitarnih koncerata i pomogla ljudima".

Iako je dosad više puta imao problema s alkoholom, a prije dvije godine slupao je Jaguar i napuhao 3,6 promila, Mladen je za sebe uvijek govorio kako je "normalan čovik, a ne diler ili narkoman".

Ključne riječi

Komentara 5

SX
sudbina x
11:47 22.02.2018.

Stara fora ali je falsifikat...Izvorno glasi ovako...Koji je glavno grad Hrvatskog Zagorja...? Odgovor glasi: Vinograd...

Avatar Niškorist
Niškorist
11:50 22.02.2018.

Valjda se napil u Zagorju ?

FI
fighter
15:08 22.02.2018.

bravo majstore. živio 100 god.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije