Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksperimentirala je

Ristović pokazala zanimljivu modnu kombinaciju, pa ju napali u komentarima: Brojke nemaju smisla, kupuješ pratitelje

Foto: Instagram screenshot
1/13
22.05.2021.
u 14:30

Ovaj put je odjenula neonski žute hlače, maslinasto zelenu jaknu s plavim rukavima, zelene štikle, a cijelu kombinaciju je 'začinila' torbom u boji fuksije.

Voditeljica Nikolina Ristović obožava modu i poznata je po tome da voli eksperimentirati s odjećom. Ovaj put je odjenula neonski žute hlače, maslinasto zelenu jaknu s plavim rukavima, zelene štikle, a cijelu kombinaciju je 'začinila' torbom u boji fuksije.  
Brzo je skupila preko dvije tisuće lajkova, a mnogi pratitelji su u komentarima pohvalili njezin izgled. 

"Genijalno", "Predivan outfit", "Super si" pisali su joj. 

U moru lajkova i pozitivnih komentara našao se i jedan negativan. Naime, netko joj je na engleskom jeziku poručio kako ima nesrazmjer lajkova i pratitelja. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

"Imaš 88.200 pratitelja, ali uvijek samo 2000 lajkova. To nema smisla. Trebala bi za svaku objavu dobiti oko 5000 lajkova. Znači, kupila si ih" napisala joj je osoba. Nikolina na taj komentar nije odgovarala. 

Nikolina Pišek za srpski magazin Objektiv kazala kako je i sama više puta bila na meti govora mržnje.

- Puno puta sam se našla na meti, ali od strane Hrvata, odnosno svojih sunarodnjaka. Naravno, nisu propitivali moju nacionalnu pripadnost, već onu koju su mi pripisali brakom. ‘Vrati se tamo odakle si došla, ku*vo četnička, četnikušo!', bili su samo neki od komentara, a sve su to epiteti kojima me ‘počaste’ moji vlastiti sunarodnjaci. Uz to, od 2008. godine, kada sam počela raditi na projektu ‘Operacija Trijumf’, pa sve do danas, sa sigurnošću mogu reći da sam najviše zlostavljana Hrvatica. Ali samo da napomenem, ovo se ne odnosi na sve Hrvate, već samo na vrlo specifičan, zatvoren i indoktriniran dio, kazala je Nikolina i dodala da se dugo pitala što nije u redu s njom, a onda je shvatila da je problem u njima. 

- Ovo je nasilje još izraženije na društvenim mrežama i u virtualnom svijetu, gdje su sijači mržnje gotovo bez iznimke zaštićeni anonimnošću i avatarima na kojima se mogu pohvaliti nacionalnim ili vjerskim simbolima. Nikad ne uklanjam takve komentare, osim ako se govor mržnje ne uputi nekome osim meni, jer smatram da im ja ne mogu adekvatnije odgovoriti, tj. da njihov digitalni otisak najbolje govori o njima samima. Iskreno, ne želim im brisati bljuvotinu, jer bi trebale ostati kao primjer svemirske i nadrealne gluposti. Bilo je vrijeme da se pojavi ovakva kampanja! Sve pohvale za ovaj pothvat! - rekla je Nikolina.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Komentara 3

ZL
ZlySrbinSotona
15:35 22.05.2021.

Nikad cuoz za ovu ispijenu

DU
Deleted user
15:05 22.05.2021.

jako lijepa i uspješna žena. doista je šteta što svoje sposobnosti nije ostvarila i nije dala hrvatskoj, nego morala iseliti trbuhom za kruhom. želim da se vrati i kandidira za predsjednicu, jer nešto tako neviđeno hrvatskoj doista treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije