Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Renata se proslavila izjavom da 'ništa ne radi', a prije ponovnog ulaska u show šokirala gledatelje bizarnim objavama

Renata Šapina
Foto: RTL
1/8
09.05.2022.
u 08:58

Brođanka Renata Šapina opet se prijavila u show 'Ljubav je na selu' koji se jučer počeo prikazivati na RTL-u. Renata je prije ulaska u novu sezonu mnoge iznenadila objavama na TikToku.

Nakon što nije uspjela osvojiti srce farmera Zorana Stričevića u showu "Ljubav je na selu", Brođanka Renata Šapina opet se prijavila u taj show koji se jučer počeo prikazivati na RTL-u. Renata je prije ulaska u novu sezonu mnoge iznenadila objavama na TikToku.

Šapina tamo često dijeli videe koji izazivaju podijeljene reakcije pratitelja. Prošle godine je na TikToku zaintrigirala mnoge kada je objavila video u kojem jede lubenicu s cimetom.  

– Evo, sad ću upravo probati lubenicu, da, lubenicu s cimetom – najavila je Šapina prije no što je krišku lubenice posipala cimetom.  – To sam gledala da ljudi rade, pa hajde da i ja isprobam – kazala je Renata prije no što je isprobala bizarnu kombinaciju za koju je kasnije kazala da je super. 

@sapinarenata #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #viral #f4f ♬ original sound - Renata Šapina Official

 

U prijašnjim videima objasnila je kako napraviti kuhani čips i pizzu iz šalice u mikrovalnoj.

 

Podsjetimo, kada se predstavljala, privukla je mnogo pozornosti svojim izjavama.

– Ja kao da nemam 47 godina, kao da imam 15, 20. Tako se osjećam, tako i živim. Inače, u životu ništa ne radim. Volim sve što vole mladi: izlazim, ispijam kave, šopingiram... Nemam nikakav hobi. Ništa stvarno ne radim; takav mi je cijeli život i baš mi je dobro – kazala je. Renata dolazi iz Slavonskog Broda, a po struci je trgovkinja. Iako je Slavonka, gradska je cura i nije navikla na život na selu, a priznala je da ne zna držati ni metlu u ruci. Sve to naišlo je na negativne komentare gledatelja koji su joj se izrugivali, a ona je odlučila svemu stati na kraj.

Videoporukom na TikToku i Instagramu obratila se svojim hejterima i poručila: "Dragi moji dušmani, uskoro ćete doznati od čega Renata živi, ali neće vam biti drago, ne, ne", rekla je i poslala pusu svima koji je kritiziraju. Kasnije je objavila još jedan video u kojemu citira u srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu. "Ja nikad za sebe nisam rekla da sam diva, ali sad ću reći. Ja jesam diva", poručila je hejterima Renata. Inače, Renata je gledateljima poznata još iz šeste sezone gdje se borila za naklonost Gorana Žige. Ljubav je pokušala potražiti u još jednom showu – "Ženim sina". U tom showu pokušala je osvojiti Igora Bjeloševića, ali nikako nije nalazila zajednički jezik s njegovom mamom Maricom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije