Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Bojana s Gordanom ispala iz showa pa se osvrnula na Vlatku Pokos i poručila Maji: 'Ja ti ne želim oduzeti posao'

Foto: Nova TV
1/18
09.05.2022.
u 07:12

Bojana je prva dobila priliku reći nešto prije odlaska kući pa je odmah počela rečenicom koja je ostala zapamćena u showu nakon što ju je Maji Šuput izgovorila Vlatka Pokos, koja je prva ispala.

Bojana i Gordan sedmi su par koji je napustio show “Ples sa zvijezdama”. U devetoj emisiji plesali su cha cha cha, koji su izveli na Tajčin hit ''Hajde da ludujemo'', a za svoj su ples dobili ukupno 33 boda. U eliminacijama su se našli s Filipom i Paulom i Markom i Gabrielom, no njih je žiri odlučio spasiti.

Foto: Nova TV

Gledatelji su sa 76,5% glasova odlučili da i u sljedeću emisiju ulaze Filip i Paula, a to znači da su Bojana i Gordan sljedeći par koji mora napustiti daljnje natjecanje u showu ”Ples sa zvijezdama”. 

Foto: Nova TV

Bojana je prva dobila priliku reći nešto prije odlaska kući pa je odmah počela rečenicom koja je ostala zapamćena u showu nakon što ju je Maji Šuput izgovorila Vlatka Pokos, koja je prva ispala.

– Majo ja ti ne želim oduzeti posao – našalila se Bojana pa nastavila: – Bilo mi je veliko zadovoljstvo biti dio showa, falit ćete mi i družit ćemo se. Veliko hvala Gordanu na prijateljstvu i znanju, nastavit ćemo se družiti na latino satovima. Želim vam svima da sa 50 godina plešete ovako kao ja. Plešite bez obzira na dob, spol i eventualne tjelesne nedostatke.

Inače, Filip i Paula plesali su sambu uz pjesmu ''Fuego'' Eleni Foureire. Od Franke i Igora dobili su 8, od Larise 9, a od Marka 7 – ukupno 34 boda.

Sandi i Helena plesali su su bečki valcer na pjesmu 'Voila' s prošlogodišnje Eurovizije. Ciboci im je dao osmicu, a ostali članovi žirija desetke, što je ukupno 38 bodova.

Foto: Nova TV

Jelena i Marko plesali su slowfox uz pjesmu ''Arcade'' nizozemskog eurovizijskog pobjednika Duncana Lawrencea. Dobili su desetke od Franke i Igora, te devetke od Larise i Marka, što je ukupno visokih 38 bodova.

Foto: Nova TV

Pedro Valentina sinoć su otplesali lyrical uz pjesmu ''Euphoria'' eurovizijske pobjednice Loreen. Žiri ih je nagradio s tri desetke i devetkom Marka Cibocija, te su s 39 bodova zasjeli na vrh bodovne ljestvice.

Foto: Nova TV

Domenica i Alan zaplesali su paso doble na ''Mariju Magdalenu'' od Doris Dragović. Od Igora i Franke dobili su devetke, od Larise desetku i osmicu od Marka, što je ukupno 36 bodova.

Foto: Nova TV

Marko i Gabriela prvi su zaplesali sinoć i to jive na Abbin hit ''Waterloo''. Svi su im dali devetke, osim Cibocija koji je podigao sedmicu, što je ukupno 34 boda.

Foto: Nova TV

Emisija je, dakako, bila posvećena Euroviziji, a i prije završnog glasanja svi parovi otplesali su plesni maraton kojim su zarađivali dodatne bodove. 

Foto: Nova TV

VIDEO>>Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije