Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije na ispadanje

Nekim gledateljima se Bojana sinoć nije svidjela: 'Baš me razočarala, podcijenila je sve druge! Teško podnosi poraz'

Foto: Nova TV/Screenshot
1/13
09.05.2022.
u 07:49

Gledatelji su sa 76,5% glasova odlučili da i u sljedeću emisiju ulaze Filip i Paula, a to znači da su Bojana i Gordan sljedeći par koji mora napustiti daljnje natjecanje u showu ”Ples sa zvijezdama”.

Sinoćnja emisija "Plesa sa zvijezdama" bila je deveta po redu, a u njoj nas je napustio sedmi par, a radilo se o Bojani i Gordanu koji su plesali cha cha cha. Za svoj ples na Tajčin hit 'Hajde da ludujemo' dobili su ukupno 33 boda. U eliminacijama su se našli s Filipom i Paulom i Markom i Gabrielom, no njih je žiri odlučio spasiti.

Gledatelji su sa 76,5% glasova odlučili da i u sljedeću emisiju ulaze Filip i Paula, a to znači da su Bojana i Gordan sljedeći par koji mora napustiti daljnje natjecanje u showu ”Ples sa zvijezdama”. 

Reakcije nakon njihova ispadanja nisu izostale, a neki su jako razočarani. 

"Bila je najbolja plesačica od svih ovdje.... šteta da je večeras ispala!", "Šteta, zadnjih par puta je baš super bodove dobivala, valjda je danas presudilo", "Parovima koji su bili u eliminaciji tamo nije mjesto. Mito i korupcija na djelu. A na Fiću i Paulu žiri ima poseban attack i iz emisije u emisiju ih namjerno degradira. Frankica i dalje čita "svoje" komentare, prema unaprijed napisanom scenariju", "Divni ste bili! Bojana, predivan govor!", "Show je završio prije nego je trebao, ove ostale "zvijezde" vise nema smisla gledati", pisali su oni koji su je rado gledali nedjeljom.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Foto: Screenshot/dubrovnik.net

No, drugi pak smatraju da je zasluženo ispala.

"Večeras je plesala ko drvena Marija. Nije mi žao što je ispala", "Hvala Bogu. Obzirom na to da se bavila baletom imala je prednost spram drugih kandidata koji se nikad nisu bavili plesom. Nažalost bila je među najlošijima od samog početka, ali zbog simpatija žirija stalno je nepravedno gurana iz emisije u emisiju. Iskreno puno više sam očekivala od nje", "Njezin komentar kako roditelji trebaju uzeti mobitel djeci je jednak Vlatkinom komentaru, ako ne i gori, jer time je podcijenila sve ostale kolege u showu. Baš me razočarala. Većina tih zvijezda je umišljena do bola. Bila si uvjerljivo najlošija danas i prihvati to, nitko ti drugi nije kriv", pisali su takvi.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Foto: Screenshot/dubrovnik.net

VIDEO>>Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije