Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški dani

Rajko Dujmić progovorio o incidentu: 'Postoji samo jedna osoba uz koju mogu sve izdržati'

Rajko Dujmić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/6
28.09.2015.
u 20:35

Nakon izlaska iz pritvora bivši frontmen Novih fosila prebačen je u bolnicu na liječenje od alkoholizma. Trenutno se zbog problema sa srcem nalazi na kardiologiji, a najveća podrška mu je i dalje supruga Snježana

Glazbenik Rajko Dujmić u petak je pušten iz Remetinca nakon što je 7. rujna navodno fizički nasrnuo na svoju suprugu Snježanu. Odmah po izlasku iz pritvora Rajko je prebačen u bolnicu na liječenje od alkohola.

Trenutno se zbog problema sa srcem nalazi na odjelu kardiologije na zagrebačkom Rebru gdje je prvi put progovorio o incidentu koji se dogodio u stanu na zagrebačkim Ravnicama u kojem živi sa suprugom.

– Postoji samo jedna osoba uz koju sve mogu izdržati. Nju nikada ova ruka ne bi takla grubo – kazao je Rajko za RTL.

Dodao je i kako je njegova Snježana žena koja može izgubiti bitku, ali nikako rat.

Na pitanje kako se osjeća nakon svega što se dogodilo u posljednje vrijeme glazbenik nije htio odgovoriti. Dodao je tek da je jako tužan jer je izgubio velikog prijatelja Mikija aludirajući na tragičnu pogibiju jednog od najvećih hrvatskih tamburaša Damira Mihovca.

Rajkova odvjetnica Gordana Grubeša smatra da je pred Rajkom, unatoč svemu ružnome što se dogodilo, ipak jedan novi početak.

– Pritvor je na njega djelovao poučno. On je jedan vrlo bistar i vrlo drag čovjek. Smatram da je ovo zaista novi početak u kojem će on nastaviti svoja velika djela – zaključila je Grubeša za RTL. 

>>Rajko Dujmić izišao iz Remetinca u kojem je završio zbog obiteljskog nasilja

>>Rajku Dujmiću određen jednomjesečni istražni zatvor

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:24 29.09.2015.

Pa svi znaju da Dujma taba zenu. Oduvijek. No interesantno je da nikada u javnost nije izasla cinjenica da je prema Colnagu "mala beba". Jedini "poznati"koji bi se po nasilnistvu i vulgarnosti s Colnagom mogao usporedti je pokoni komentator Anzulovic....

SP
springwood
13:55 29.09.2015.

Ironman0105, jel se zezas ili stvarno znas da Colnago tuce zenu?

SK
skladište
12:26 30.09.2015.

Ode Dujma na kvasinu! Pa, pa, od tebe više ništ pametno, sada definitivno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije