Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki gubitak

Pretužno! Bivša Mamićeva supruga proživljava najteže dane: 'Mirno spavaj...'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
09.03.2020.
u 19:47

Bivša supruga Zorana Mamića Vanja Horvat objavila je tužnu vijest na svom Instagramu.

Vanja Horvat, kolumnistica i poduzetnica, trenutno proživljava najteže dane. Naime, na Instagramu je objavila tužnu vijest kako je njezina 73-godišnja majka Dunja preminula.

"Mirno spavaj majčice moja...Ovo će zauvijek biti tvoj dan, 08.03.", napisala je kratko bivša supruga Zorana Mamića, a ispod objave mnogi su počeli izražavati sućut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirno spavaj majčice moja.. ovo ce zauvijek biti tvoj dan 08.03.🙏🏻❤️

A post shared by vanja 🏇 (@vanja22horvat) on

Naime, za potresnu vijest Vanja je doznala dok je bila u Americi, gdje je otišla u posjet svojoj sestri Jasenki, piše CoverStyle. Ovog vikenda njezina sestra trebala je stati pred oltar devet godina nakon gubitka supruga Iztoka Puca.

1/6

Inače, njezina majka, umirovljena profesorica fizike i matematike preminula je u 73. godini života, a zadnjih šest godina borila se s Alzheimerovom bolešću. U listopadu 2014. dijagnosticirana joj je opaka bolest, a da nešto nije u redu članovi obitelji posumnjali su još u ljeto 2013. godine. Njezin suprug Hrvoje Horvat u intervjuu za Gloriju 2017. godine opisao je kako su izgledali neki od najborbenijih trenutaka te bolesti.

1/4

– Lani je u Novalji pala i slomila lijevu nadlakticu, dva centimetra ispod ramena. Zbog Alzheimera je nisu mogli operirati već su joj samo imobilizirali ruku pa joj je šaka ostala zgrčena. No još je hodala. A ljetos, dok smo silazili na plažu, noga joj je iznenada ‘propala’ na stubama. I jako je izgulila potkoljenicu. Htio sam se ubiti od muke: zašto je nisam još čvršće držao? Rana je zarasla, no otkako smo se vratili u Bjelovar, vozim je u kolicima. Bojim se da mi moja Curkica opet ne padne. Fizioterapeutkinja joj dolazi dva puta tjedno, puno vježbaju i Dunja je opet očvrsnula. Jedino, odnedavno u nosnici ima sondu kroz koju joj dajem vodu te hranu i lijekove usitnjene poput soka. Na moru je jela normalno, no nedavne vrućine su joj naškodile. Ne otvara usta pa je to jedini način da je hranim. Uskoro će dobiti sondu za želudac pa će joj biti lakše i jesti i disati – rekao je tada proslavljeni rukometaš.

 

Ključne riječi

Komentara 16

IV
ivanasertic4
21:58 09.03.2020.

Jako lijep i skladan brak...Alzheimer je prokletstvo

VO
vojov
19:18 10.03.2020.

Otišla nam Dunja

NI
ninomedici
16:02 11.03.2020.

-ja već mislio da je pas riknuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije