Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skočio s mosta

Tragičan epilog misterioznog nestanka: Poznati YouTuber pronađen mrtav!

Foto: Instagram
1/4
25.06.2019.
u 20:30

Amofah je videa na YouTubeu počeo objavljivati prije sedam godina, a u međuvremenu je skupio 800 tisuća pratitelja. Fanovi su ga vjerno pratili dok je igrao i komentirao Nintendo igrice.

Policija je danas potvrdila smrt Desmonda Etike Amofaha (29) , poznatog gaming Youtubera nakon što mu je tijelo pronađeno u east Riveru u New Yorku, piše portal kotaku. Dva dana prije toga njegove stvari pronađene su na mostu na Manhattanu, a Amofah, poznatiji po nadimku Etika, snimio je i oproštajnu poruku. 

Amofah je videa na YouTubeu počeo objavljivati prije sedam godina, a u međuvremenu je skupio 800 tisuća pratitelja. Fanovi su ga vjerno pratili dok je igrao i komentirao Nintendo igrice. No, krajem prošle godine javno je počeo govoriti o tome da ima psihičkih problema. Tada je i ugasio svoj kanal. Tada je i kazao kako ima suicidalne misli.

YouTube mu je prošlog tjedna ugasio video u kojem se oprostio s fanovima. Nakon toga je nestao i nije se javljao ni obitelji. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:38 26.06.2019.

Sva ta tehnika otuđila je naše klince od sebe samih... pogasiti internet i ponovo se družiti , oči u oči , društvene igre, malo cuge i klope, kazališta, koncerti...... krenuti od "primitivinih" početaka ljudskog odnosa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije