Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene

Poznata glumica neprepoznatljiva: Nova godina, nova ja

Foto: Instagram
1/5
03.01.2018.
u 19:30

Jennifer Garner na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je transformirana u muškarca

Nova godina, nova ja - napisala je glumica Jennifer Garner uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, a na kojoj je neprepoznatljiva.

Transformirana u muškarca kod dijela obožavatelja je izazvala divljenje, a drugom dijelu se više sviđa "stara" Jennifer. 

 

 

Obožavatelji su joj rekli da u ovom izdanju podsjeća na glumca Eddieja Redmayne, dok je drugima nalik na Ryana Reynoldsa.

Iza Jennifer je emotivno teška godina jer se rastala od glumca Bena Afflecka s kojim ima troje djece i na ovaj način je htjela dati do znanja kako u novu godinu ulazi kao nova osoba. 

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Komentara 1

BI
bijelocrveni
19:40 03.01.2018.

Bolesnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije