Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeni blagdanski film

Sjećate se Linnie, Kevinove sestre iz "Sam u kući"? Ovako izgleda danas

Foto: Youtube Screenshot
1/4
28.12.2017.
u 21:03

Linnie je glumila glumica Angela Goethals koja je nakon snimanja ovog filma ostala u glumačkim vodama, ali nije se probila do A - liste glumaca u Hollywoodu poput glavne zvijezde filma Macaulay Culkin

Tradicionalno sve tv kuće tijekom ovih blagdana prikazuju film "Sam u kući" čija je radnja dobro poznata svima. 

Ovaj film osigurao je slavu glavnom glumcu Macaulayju Culkinu, koji je kasnije zabrazdio u svijet droge i jedva se izvukao, a ovom prigodom prisjetit ćemo se jedne druge glumice iz ovog kultnog filma, a riječ je o Angeli Goethals.

Angela je glumica Kevinovu sestru Linnie i kada se film snimao imala je 13 godina,  a kada se dvije godine kasnije snimao nastavak filma "Sam u kući 2" glumica se nije pridružila filmskoj ekipi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danas Angela ima 40 godina i 12 godina je u braku s glumcem Russellom Soderom s kojim ima kćer, piše Mirror. Nakon snimanja "Sam u kući" Angela nije  odustala od glume, ali njen filmski i privatni put nisu bili tako upečatljivi poput onog njenog kolege Macaulayja.

Glumila je u hit filmovima, pa je  tako 1996. glumila Kathy Sanders u "Jerryju Maguireu" u kojem glume i Tom Cruise i Renee Zellweger. Osam godina kasnije gledali smo je i u filmu  "Spanglish" s Adamom Sandlerom i Teom Leoni. Uglavnom je imala manje uloge u popularnim serijama poput "Zakon i reda", "Uvod u anatomiju", "Bez traga", "CSI"...

1/6

Komentara 1

RI
rikavac
23:14 28.12.2017.

Omiljeni blagdanski film? Kome? Ko ga moze gledat svake godine zadnjih deset godina u isto vrijeme ,mogu samo retardi kao ti sto ga pustaju svake godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije